Curs Asistent Manager si Back Office - Training oferit de Brightway

Training Assistant Manager

Be a SMART Assistant Manager & Back Office

DESPRE TRAINING

În ce constă trainingul de Assistant Manager & Back Office?

Trainingul oferă o mai bună înțelegere asupra rolului unui assistant manager sau back office din organizație. În timpul cursului vei primi ingredientele necesare pentru a deveni un om de bază în echipa ta, atingând noi performanțe. Programul se desfășoară sub forma unei simulări interactive în cadrul căreia participanții se împart pe echipe și rezolvă studii de caz concrete.

Cui se adresează?

Programul se adresează persoanelor de suport din echipa de management, care se ocupă cu gestionarea sarcinilor administrative și/sau de comunicare sau altor persoane care doresc să își îmbunătățească abilitățile de organizare și office management.

TESTIMONIALE
REZULTATE
Participanți
 

Raportare. Moduri de întocmire a unor rapoarte și prezentări clare și concise.

Prioritizare. Tehnici pentru prioritizarea activităților și planificarea acestora și modalități de gestionare a întreruperilor apărute pe parcursul programului.

Planificare și organizare. O strategie de organizare a agendei personale/a colegilor și pași pentru organizarea optimă a ședințelor și întâlnirilor.

Provocări personale. Experiență valoroasă din schimbul de informații, studiile de caz și exemplele concrete din activitatea colegilor de grupă, ce ajută la noi perspective de acțiune.

Dovadă socială. Diploma de participare, care confirmă parcurgerea programului și nivelul de cunoștințe dobândit, eliberată de una dintre cele mai recunoscute companii de training de pe piață.

Organizație
 

Importanța rolului. O mai bună înțelegere a rolului unui Assistant Manager sau Back Office în organizație.

Comunicare. Tehnici importante de comunicare atât scrisă cât și prin telefon.

Stiluri de comunicare. Analiza stilurilor de comunicare și exersarea modului de comunicare asertivă.

Provocări personale. Perspective noi și învățare experiențială pentru optimizarea proiectelor ce conduc la economie (umană, timp) și investirea resurselor salvate în alte activități cheie.

Dovadă socială. Conștientizarea și asumarea de către participanți a rolului de lider, pachetul de beneficii pe care aceștia îl primesc din partea organizației devenind o investiție și nu doar un cost.

ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Be a SMART Assistant Manager & Back Office