Curs First Time Manager - Training oferit de Brightway

Training First Time Manager

First time manager

DESPRE TRAINING

În ce constă trainingul First Time Manager?

Trainingul First Time Manager este centrat pe dezvoltarea abilităților de conducere ale persoanelor care nu au experiență de management, au fost recent promovate sau urmează să ocupe o poziție de lider în organizația din care fac parte. În timpul trainingului vei identifica modalități în care te poți adapta noului rol de manager, vei primi instrumente de lucru cu oamenii și tehnici de motivare a echipei pentru a obține rezultatele dorite.

Cui se adresează?

Acest program se adresează persoanelor recent promovate, celor care își doresc o carieră în management dar și celor interesați să descopere cele mai noi și eficiente modele de management și tehnici noi de creștere a productivității generale.

TESTIMONIALE
REZULTATE
Participanți
 

Principiul DISC. Cunoașterea propriei personalități ce ajută la identificarea și depășirea anumitor bariere personale.

Viziune, misiune, valori. Definirea propriei viziuni și implementarea acesteia în departamentul din care faci parte pentru performanță.

Subconștient si obiective. Încredere în abilitățile dobândite și creșterea influenței ce ajută la poziționare favorizată într-un proiect sau în vederea unei viitoare promovări.

Provocări personale. Experiență valoroasă din schimbul de informații, studiile de caz și exemplele concrete din activitatea colegilor de grupă, ce ajută la noi perspective de acțiune.

Dovadă socială. Diploma de participare, care confirmă parcurgerea programului de management și nivelul de cunoștințe dobândit, eliberată de una dintre cele mai recunoscute companii de training de pe piață.

Organizație
 

Principiul DISC. Identifică tipul de personalitate al viitorului manager și încadrarea corespunzătoare în noul rol.

Viziune, misiune, valori. Definirea obiectivelor din noul rol de manager către membrii echipei, fapt care economisește timp în derularea operațiunilor.

Subconștient si obiective. Mod de predare experiențial, o mai bună transmitere a obiectivelor de la management către membrii echipei (Simulare interactivă și exerciții practice ce ajută la setarea unor obiective concrete și realizabile pentru creșterea performanței echipei/departamentului), fapt care economisește timp în derularea operațiunilor.

Provocări personale. Perspective noi și învățare experiențială pentru optimizarea proiectelor ce conduc la economie (umană, timp) și investirea resurselor salvate în alte activități cheie.

Dovadă socială. Conștientizarea și asumarea de către participanți a rolului de lider, pachetul de beneficii pe care aceștia îl primesc din partea organizației devenind o investiție și nu doar un cost.

ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. First time manager