Curs Microsoft Access - Training oferit de Brightway

Training Microsoft Access

Microsoft Access

DESPRE TRAINING

În ce constă trainingul de Microsoft Access?

Microsoft Access este un program de management al bazelor de date. Permite atât crearea de baze de date la nivel local, cât și crearea de aplicații ce pot fi folosite cu ușurință de utilizatorii mai puțin experimentați.

În cadrul acestui training de MS Access veți învăța să creați și să administrați o bază de date astfel încât să puteți personaliza diferite tipuri de căutări, filtre și operațiuni conform specificului proceselor dumneavoastră de lucru. În acest fel, veți eficientiza lucrul cu serii de date de mari dimensiuni ce au un grad de complexitate ridicat.

Cui se adresează?

Programul Microsoft Access se adresează utilizatorilor de nivel începător sau mediu care își doresc să creeze și să gestioneze anumite baze de date pentru îmbunătățirea substanțială a modului de lucru și eficientizarea proceselor interne.

TESTIMONIALE
REZULTATE
Participanți
 

Baze de date și tabele de lucru. Tehnici pentru crearea și modificarea tabelelor de lucru și a corelațiilor între diverse elemente ale unei baze de date.

Automatizare. Acțiuni pentru automatizarea unor procese de lucru și pentru extragerea informațiilor necesare prin query-uri.

Aplicabilitate practică. Livrarea noțiunilor teoretice cu exemple relevante din sfera business și a prezentărilor de succes.

Consultanță. 3 luni de consultanță prin telefon sau e-mail din partea trainerului pentru implementarea instrumentelor primite.

Dovadă socială. Obținerea unei diplome de participare care confirmă parcurgerea programului și nivelul de cunoștințe dobândit.

Organizație
 

 Adaptabilitate. Strategii pentru adaptarea unei baze de date astfel încât să poată fi utilizată cu ușurință chiar și de un utilizator la nivel începător.

Economie. Strategii pentru crearea unui mod de utilizare care să economisească timp, bani și alte resurse.

Know-how-ul echipei. Dobândirea unor tehnici de lucru care vor putea fi ulterior transmise și altor membri ai echipei.

Profesionalism. Moduri de import/export al unei baze de date și pași pentru structurarea informațiilor în rapoarte clare și concise.

Interactivitate. Networking, noi parteneri și legături de afaceri.

ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Microsoft Access