Training Microsoft Word

Microsoft Word

DESPRE TRAINING

În ce constă trainingul de Microsoft Word?

Despre Microsoft Office Word știm că este de departe cel mai folosit program de redactare, modificare și stocare de documente din lume. Acesta face parte din suita programelor Office care au revoluționat maniera în care se digitaliează informația de mai bine de 35 de ani.  

Programul Microsoft Word se bazează pe înțelegerea opțiunilor care facilitează editarea unui document și formatarea lui într-o manieră personalizată în termeni de dimensiuni, aliniere, culori și elemente grafice. Anii trec și maniera în care programul se prezintă este diferită de la o ediție la alta. Pentru toată lumea pașii de bază în crearea și partajarea documentelor sunt aceiași. Diferă doar instrumentele puternice de editare și revizuire din Microsoft Office Word pe care trebuie să le stăpânim bine pentru a ne eficientiza munca și documentele. 

Pentru că este un program esențial în desfășurarea activității noastre profesionale, dar este actualizat constant cu versiuni din ce în ce mai complexe și funcții din ce în ce mai vaste, un training word poate fi cea mai bună idee pentru echipele care vor un boost de abilități tehnice. Pe parcursul cursului, sunt prezentate instrumente de automatizare a documentului, în sensul generării unui cuprins, inserării unui antet și/sau subsol și conceperii de șabloane pentru campanii de e-mail.

După finalizarea cursului, participanții vor beneficia de 3 luni de consultanță din partea trainerului pentru implementarea cu succes a instrumentelor primite.

Cui se adresează?

Programul Microsoft Word se adresează utilizatorilor de nivel începător sau mediu care își doresc să prelucreze documentele de lucru mai rapid și mai eficient.

TESTIMONIALE
REZULTATE
Participanți
 

Familiarizarea cu mediul de lucru. Acces la o serie de opțiuni de editare și formatare specifice nevoilor individuale de lucru și tips&tricks.

Automatizări. Înțelegerea instrumentelor care să permită automatizarea documentului (summary, header&footer, mail merge).

Aplicabilitate practică. Prezentarea noțiunilor teoretice alături de exemple relevante inspirate din practica de business și de studii de caz.

Consultanță și implementare. 3 luni de consultanță prin telefon sau e-mail din partea trainerului pentru implementare.

Dovadă socială. Obținerea unei diplome de participare care confirmă parcurgerea programului și nivelul de cunoștințe dobândit.

Organizație
 

 Productivitate. Crearea și prelucrarea documentelor mai rapid și mai eficient.

Economisirea timpului. Taskurile administrative se pot desfășura într-un timp mai scurt, iar timpul câștigat poate fi reinvestit.

Know-how-ul echipei. Dobândirea unor tehnici de lucru care vor putea fi ulterior transmise și altor membri ai echipei.

Noi oportunități. Cunoașterea modului de lucru Brightway și stabilirea unui plan de training viitor.

Interactivitate. Networking, noi parteneri și legături de afaceri.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Microsoft Word