Momentul de Motivare

Momentul de Motivare

DESPRE TRAINING

În ce constă Momentul de Motivare?

Atunci când un context de criză apare în viața noastră profesională sau personală, emoția predominantă de frică acaparează controlul asupra minții noastre și deciziile raționale sunt mai greu de luat. În cazul unei crize globale, fiecare membru al echipei trece prin momente de teamă, îngrijorare, incertitudine, din nou frică sau tristețe. 

Pe de altă parte, acele schimbări pe care ni le-am fi dorit de multă vreme sunt dintr-o dată acceptate mult mai ușor de către toată lumea, întrucât contextul de supraviețuire ne obligă să fim deschiși la schimbări de tot felul. Un exemplu foarte clar este digitalizarea - de câte ori nu ne-am gândit ce bine ar fi să nu mai facem hartii multe și druuri către instituțiile publice, ci să trimitem doar pe mail. Iată că se poate!

Pentru a transforma o perioadă dificilă într-un context de creștere și de dezvoltare a unor abilități cheie, este însă nevoie de un impuls. Momentul de motivare Brightway® își propune să genereze energie și motivație internă pentru cei din echipa ta!

Cui se adresează?

Momentul de motivare se adresează echipelor de dimensiuni diverse care se află într-un context dificil și care au nevoie de împrospătarea stării de spirit. În contexte de criză, cele mai multe informații vehiculate în media sunt cu negative și au impact emoțional puternic, așa că oamenii au nevoie să primească din exterior energie pozitivă și reorientare către activități cu rezultate concrete.

TESTIMONIALE
CE REZULTATE OBȚII

Participanți

 

Creșterea nivelului de energie. Când contextul este unul nefavorabil și viitorul foarte incert, participanții își vor suplimenta energia și angajamentul față de organizație.

Conștientizarea reacțiilor psihologice. Înțelegerea cauzelor care stau la baza comportamentelor în perioade dificile duce la îmbunătățirea stării de spirit.

Focalizarea pe aspectele pozitive. Momentele de motivare au și rolul de a scoate în evidență aspectele pozitive generate de contextele problematice.

✓ Identificarea oportunităților de creștere.  Ieșirea din zona de confort generată de sitațiile dificile poate fi un generator de soluții funcționale de adaptare și chiar de dezvoltare.

Încredere în sine și energie. Ieșirea din zona emoțional-negativă de supraviețuire și revenirea la gândirea rațională de identificare a soluțiilor pozitive determină creșterea energiei.

Organizație

 

Creșterea sinergiei. Echipa își va recăpăta spiritul de unitate și de mulțumire de a lucra alături de oameni motivați și implicați.

Orientarea către rezultate și soluții. Prin creșterea capacitatății de reziliență la această perioadă, oamenii din echipa ta se vor putea din nou focaliza pe rezultate.

Instrumente și metode de adaptare la schimbare. Acțiuni concrete pentru integrarea incertitudinii și gestionarea schimbărilor din viața personală și profesională. 

✓ Conectare și sentiment de aparteneță. Oamenii din echipa ta se conectează din nou unii cu alții și își cresc sentimentul de apartenență la echipă și la organizație.

Creșterea nvelului de motivare al echipei. Oamenii devin mai energici, mai motivați să continue să lucreze sau să revină cu forțe proaspete la reluarea activitații obișnuite.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Momentul de Motivare