Curs Public Speaking - Training oferit de Brightway

Training Public Speaking

Public Speaking

DESPRE TRAINING

În ce constă trainingul de Public Speaking?

Programul Public Speaking cuprinde toate noțiunile necesare organizării și susținerii unui discurs, în sensul structurării unei prezentări pe etape clar definite, stabilirii intrumentelor cheie de transmitere a mesajului către public și solicitării de feedback. Pe parcursul cursului, se dezvoltă și tipurile de comunicare, de public și de speaker, alături de limitările care pot interveni în termeni de timp și mediu. Un alt aspect dezbătut este cel al blocajelor de ordin emoțional care pot fi depășite cu ajutorul unor resorturi tactice.

Cui se adresează?

Programul Public Speaking se adresează tuturor celor care doresc să susțină un discurs public într-o manieră desăvârșită sau să învețe să construiască modalități interesante de susținere a prezentărilor sau transmitere a unui mesaj.

TESTIMONIALE
REZULTATE

Participanți

 

Organizare discurs. Stabilirea unor etape clare de desfășurare a discursului și a particularităților specifice.

Susținere discurs. Înțelegerea instrumentelor de transmitere a mesajului în funcție de public, speaker și tip de prezentare.

Depășire obstacole. Prezentarea posibilelor obstacole de ordin tehnic și emoțional și a modalităților de depășire a acestora.

Aplicabilitate practică. Deprinderea anumitor abilități de prezentare în baza unui exemplu practic, susținut de fiecare participant în parte.

Gestionarea emoțiilor. Modalități practice de scădere a anxietății legate de vorbitul în fața unor grupuri de oameni.

Organizație

 

Comunicare eficientă. Susținerea unor discursuri cursive, clare și bine organizate în cadrul organizației.

Motivarea personalului. Creșterea încrederii de sine ca element principal în exprimarea publică a ideilor proprii.

Dezvoltarea echipei. Oportunitățile de dezvoltare personală dau un tonus bun echipei și ajută la atingerea mai rapidă a obiectivelor.

 Profesionalism. Modalitatea în care mesajul este transmis confirmă nivelul de calitate la care compania se raportează.

Inspirație. Un discurs de succes reușește să transmită nu doar informații, ci și emoții. Este destinat să îi inspire pe ceilalți.

ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE