Cursuri Excel orientate catre business!

01.

Despre training

In ce consta trainingul de Business Microsoft Excel?

Asa cum ne putem da seama, avem putine domenii in care programul Microsoft Excel nu este folosit pentru organizarea informatiei. Si aici ne referim la orice informatie care poate fi stocata si procesata sub forma de calcule tabelare, precum numere, finante, diagrame, chiar si texte.

Poate suna usor de folosit, dar stocarea si organizarea informatiei intr-un sistem Excel nu reprezinta un task usor. El trebuie alocat unor persoane care detin cunostintele necesare utilizarii aplicatiei: cuiva care poate proveni din exteriorul companiei, angajat special pentru asta, sau cuiva din cadrul companiei, special instruit pentru Excel, eficientizand pe termen lung investitia.

De aceea, am creat cursurile Excel de Business, un antrenament practic ce pune la dispozitia celor interesati instrumente pentru automatizarea si eficientizarea anumitor procese de lucru. Pe parcursul acestui training in Excel, participantii au oportunitatea de a studia si aplica notiuni frecvent utilizate in acest program si vor descoperi solutii de optimizare a stilului de lucru, in vederea obtinerii rezultatului dorit intr-un interval de timp cat mai scurt.

Unul dintre multele avantaje ale cursului Excel este ca putem seta nivelul de performanta si lucra direct pe functiile financiare pe care doriti sa le utilizati cel mai mult in activitatea companiei. Trainerul Brightway® va intelege mai intai strategia voastra de business si utilitatea aplicatiei Excel in aceasta. Apoi, desfasurarea cursului Excel va veni in ajutorul angajatilor cu rapoarte financiare eficientizate si formule de calcul automatizate, toate ducand la rezultatele financiare mult dorite. De la a lucra la cateva tabele de baza si a aplica parole de deschidere asupra documentelor, pana la a apasa cateva taste si a rezolva functii complexe este doar un training Excel distanta!

Dupa finalizarea cursului Excel, participantii vor beneficia de 3 luni de consultanta din partea trainerului, pentru implementarea cu succes a instrumentelor primite.

Cui se adreseaza cursurile Excel de Business?

Business Microsoft Excel se adreseaza utilizatorilor de nivel incepator sau mediu, care isi doresc sa optimizeze timpul de lucru pentru realizarea rapoartelor si analizelor in Excel.

Cursurile Excel asigura independenta angajatului in folosirea aplicatiei. Avand in vedere informatiile oferite, trainingul Business Microsoft Excel Brightway® este garantat ca fiind printre cele mai eficiente cursuri de invatare si perfectionare in programul de calcul de la Microsoft.

02.

Testimoniale

03.

Ce rezultate poti obtine in urma unui training Excel?

Participanti
 

Interfata si utilizare. Te ajutam sa te familiarizezi cu meniul si principalele functii Excel.

Tips & Tricks. Iti dezvaluim scurtaturi utile pentru cresterea productivitatii personale in utilizarea Microsoft Excel.

Aplicabilitate practica.In cadrul acestui curs Excel, vei lucra pe fisiere reale din activitatea participantilor sau studii de caz oferite de trainer.

Consultanta si implementare. Oferim 3 luni de consultanta prin telefon sau e-mail din partea trainerului, pentru implementare.

Dovada sociala. Vei obtine o diploma de participare, care confirma parcurgerea programului si nivelul de cunostinte dobandit.

Organizatie
 

Eficienta si productivitate. Oferim solutii de optimizare a timpului alocat realizarii rapoartelor si tabelelor.

Raportare optima. Acest curs Excel pune bazele optimizarii analizei datelor si generarii de rapoarte complexe si corecte, prin proceduri automate si grafice.

Organizare. Iti aratam pasii pentru realizarea unui Tabel Pivot, care te va ajuta in organizarea rapoartelor si a informatiilor relevante.

Informatii relevante.Iti oferim optiuni speciale care asigura extragerea informatiilor relevante si complete dintr-o baza de date.

Interactivitate.Acest training in Excel te ajuta din punctul de vedere al Networking-ului, in gasirea unor noi parteneri si legaturi de afaceri.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Cursuri Excel orientate catre business!