Viziune

Viziune

Viziunea unei organizatii este "radiografia" a ceea ce compania isi doreste pentru viitor si ceea ce isi propune sa ofere pentru clientii sai.

Viziunea Brightway®: "Valorificam potentialul uman si inspiram organizatiile sa devina motorul schimbarii, contribuind la prosperitatea globala."

Misiune

Misiunea este scopul pentru care orice organizatie exista.

In domeniul educatiei si dezvoltarii personale, misiunea noastra este sa imbunatatim calitatea vietii oamenilor livrand programe educationale inovatoare si instrumente de management ce se adreseaza provocarilor zilnice ale persoanelor, echipelor si organizatiilor din mediul de afaceri.

Valori

  • INTRAPRENORIAT:Incurajam la nivel individual initiativa, capacitatea de a lua decizii si autonomia, sub umbrela standardelor de calitate Brightway®.

  • INOVATIE:Cream solutii in materie de training care faciliteaza evolutia mediului de afaceri si progresul comunitatii din care facem parte.

  • AUTENTICITATE:Credem ca a descoperi cine esti cu adevarat sta la baza oricarui proces de dezvoltare personala dar si profesionala. Libertatea fiecarui membru al echipei de a fi autentic genereaza valoare adaugata pentru partenerii nostri.

  • EXPERIENTA PARTICIPANTULUI:Gandim arhitectura proceselor de business cu scopul de a face experienta stakeholderilor cat mai facila si placuta, astfel incat acestia sa isi atinga obiectivele cu o investitie minima de resurse.

  • PROSPERITATE:Prin tot ceea ce facem urmarim ca bunastarea, implinirea personala si relaxarea financiara sa reprezinte starea de fapt pentru noi si pentru partenerii nostri.

Cum va ajuta consultantii nostri?

Constientizare. Schimbare. Evolutie. Membrii echipei Brightway® va ajuta sa sustineti dezvoltarea organizationala si retentia talentelor prin programe de training si cursuri personalizate pe termen lung.

Pentru echipele mici sau pentru cei interesati individual de cursuri, sustinem si programe de training in sesiuni deschise. 

Avem peste 20 de cursuri deschise publicului larg in fiecare an, cu peste opt subiecte esentiale in dezvoltarea personala & profesionala: comunicare, Process Communication Model®, leadership, management, organizarea timpului, project management, negociere si persuasiune, finante, tehnici de coaching, si lista continua.

Vezi calendarul evenimentelor de interes pentru tine din urmatoarea perioada.

Detalii aici
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Viziune