Public Speaking Workshop

01.

Detalii

In ce consta workshop-ul de Public Speaking si Comunicare Online?

Programul concept de Brightway este un workhop de public speaking "deghizat" intr-o forma accesibila, amuzanta si antrenanta, menita sa atraga participantii. Desfasurat intr-un cadru artistic, non-formal, acest concept are un succes urias printre participanti.

Intr-o perioada in care intreaga viata pare ca s-a mutat in online, in special aspectele ce tin de business, reconectarea cu lumea devine necesara. Online-ul rapeste mult din puterea de conectare a intalnirilor fata in fata si apare nevoiea de noi instrumente prin care sa captezi atentia celor care te asculta.

Actoria are nenumarate secrete care iti pot fi de folos daca vrei sa transmiti emotii, sa inspiri oameni si sa iti pastrezi simtul umorului chiar si in prezentarile online. Specialistii nostri in arta si business te vor introduce in lumea magica a teatrului si vei descoperi in tine insuti partea aceea speciala care straluceste chiar si din fata unui ecran.

Cui se adreseaza?

Workshop-ul de public speaking sub forma atelierelor de teatru si actorie, cu tehnici de comunicare online se adreseaza oricarei persoane care sustine frecvent prezentari sau sedinte, fie face to face, dar si pe platforme web. Mai mult, trainingul se adreseaza celor care ocupa pozitii de people management sau celor care sustin prezentari pentru mai multe persoane in acelasi timp. In aceste cazuri dificultatea de conectare si interactiune eficienta cu audienta este si mai dificila. 

02.

Testimoniale

03.

Rezultate

Participanti

Antrenarea vocii si a respiratiei. Vorbirea si respiratia din pozitia asezat au nevoie de tehnica pentru a avea forta de penetrare si emotie.

Structurarea discursului. Constientizarea si exersarea ritmului propice pentru a avea impact (diferenta de ritmuri, frazare, punctuatie). 

Folosirea limbajului paraverbal. Constientizarea importantei tonului vocii si exercitii de dictie care creeaza engagement.

Changing geography. Schimbarea posturii corporale improspateaza energia vorbitorului si trezeste atentia audientei in tehnica specifica actoriei de film.

Focalizarea comunicarii. Cu partenerii virtuali, exersam "jocul la camera", specific actorului de film pentru a creste interactivitatea.

 

Organizatie

Sedinte mai eficiente.  Managerii si liderii de echipe pot sustine mai eficient sedintele periodice si sa creeze o atmosfera placuta online.

Comunicarea cu partenerii. Fie ca este vorba de intalniri de vanzari, fie discutii cu clientii sau prospectii, online-ul capata noi dimensiuni.

Engagement. Fiecare participant la prezentarile din companie va fi mai interesat si se va implica mai mult in activitatile de echipa.

Comunicare. Mesajele transmise online intre membrii echipei si catre clienti vor capata o forma mai placuta si interactiva.

Conectare. Ceea ce ne lipsete cel mai mult in perioade de distantare sociala este conectarea. Folosind tehnici teatrale ne apropiem mai mult unii de altii.

Imagini de la ultimele evenimente Brightway®
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Public Speaking Workshop