Cursuri de perfectionare in diferite domenii de activitate

Noi suntem aici pentru tine! Consultantii Brightway® iti predau cursuri de perfectionare si traininguri specializate!

Profesionalismul nostru se reflecta direct in metodologiile folosite in livrarea programelor: cursuri pentru companii, traininguri open, academii, procese de recrutare sau sesiuni de coaching. Insa cand vine vorba de cursuri de specializare pe domenii, indiferent de directia trainingurilor pe care echipa ta le doreste, noi gasim solutiile de care drumul vostru spre succes are cu adevarat nevoie.

Analiza noastra pleaca din interior spre exterior si lucreaza la fel. Cursurile de perfectionare Brightway® incep cu sesiuni de cunoastere si diagnosticare a companiei si a echipei. Si facem asta intocmai pentru a cunoaste echipa, a afla care sunt temele de lucru, nevoile pe care trebuie sa le acoperim si care sunt lacunele pe care trebuie sa le umplem.

Apoi, organizam sesiuni practice pentru dezvoltarea abilitatilor, sub forma unor simulari de business interactive. Aici ne axam pe soft-skills, pe tehnic sau pe un program de dezvoltare in-house care sa le contina pe ambele. Instrumentele si tehnicile folosite in cadrul cursurilor de specializare Brightway® ii provoaca pe participanti sa descopere solutii reale, aplicabile intr-un timp foarte scurt.

Cursuri de specializare predate de experti

Ce au diferit trainingurile specializate oferite de catre noi fata de alte traininguri? Acestea asigura dezvoltarea à la longue a echipei, dar si individual, avand beneficii asupra fiecarui angajat in parte.

Programele personalizate de consultanta ajuta la cristalizarea informatiilor si tehnicilor invatate si asigura optimizarea pe termen lung a proceselor de business.

Peste 20.000 de participanti in cei 17 ani de activitate ne valideaza, garantand ca toate instrumentele alese sau dezvoltate de catre noi, in cadrul cursurilor de perfectionare si trainingurilor specializate, duc la succesul clientilor din portofoliul nostru.

 

✮ Specializate pe domenii

Cele mai recente Testimoniale
Feedback-ul participantilor este foarte important pentru noi. Vezi ce parere au participantii despre programele Brightway, cum au reusit sa aplice instrumentele primite si care a fost utilitatea practica a conceptelor invatate.
Trainingurile Brightway®
Experientele Brightway® se bazeaza pe ideea de simulare de business si invatare practica. Recream contexte reale de business prin care participantii se regasesc in situatia de a lua decizii si de a experimenta "live" contextul organizational. Inscrie-te acum!
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Cursuri de perfectionare in diferite domenii de activitate