Brightway®️ - servicii de diagnoza organizationala si solutii pentru viitor

Inca din anul 2004, Brightway®️ ajuta managerii si angajatii companiilor mai mici sau mai mari din Romania sa inteleaga ce nu functioneaza in interiorul organizatiei, ce ar putea fi imbunatatit sau ce aspecte trebuie schimbate pentru ca rezultatul sa fie cel dorit de toata lumea: profitul, realizat intr-un climat de intelegere si progres. Din pacate, insa, teoria nu se potriveste intotdeauna cu practica, iar expertii nostri in diverse domenii (lideri, manageri de proiect, oameni de vanzari, psihoterapeuti, specialisti in HR, marketing, comunicare creativa, tech geeks) sunt aici sa alinieze cele doua planuri.

Iti oferim servicii de diagnoza organizationala, bazata pe trei directii, pe care le vom dezvolta mai jos: analiza sistemelor de vanzare, analiza sistemului logistic si analiza financiara a companiei tale. Fiecare dintre aceste trei componente este extrem de importanta, iar problemele care apar pe oricare dintre aceste paliere risca sa le afecteze pe celelalte doua. Din fericire, in cadrul diagnozei organizationale, aceste sincope vor fi reperate si... reparate! Lor li se adauga arhitectura organizationala, mai exact analiza proceselor in cadrul organigramei, in vederea optimizarii acestora.

Diagnoza organizationala reprezinta o "stiinta" relativ noua, in special pe piata din Romania, insa experienta profesionistilor Brightway®️ va face diferenta, pentru prezentul si viitorul companiei tale. Astfel, te vom invata cum, cu aceleasi resurse, poti obtine rezultate mult mai bune, folosind exemple si studii de caz concrete.

 

Diagnoza

Analiza sistem vanzare

Un sistem adaptabil de vanzari, in contextul schimbarilor care apar atat de frecvent in zilele noastre, este esential pentru eficienta companiei.

Afla mai multe

Analiza sistem logistic

Analiza sistemului de distributie si logistica, din cadrul diagnozei organizationale, face ca "motorul" companiei tale sa functioneze la standarde inalte, cu precizie si rapiditate.

Afla mai multe

Analiza financiara

Analiza indicatorilor financiari si ai balantei si corelarea acestora cu productivitatea companiei pot dezvalui strategii de business care cresc profitabilitatea.

Afla mai multe

Arhitectura organizationala

Analiza fluxurilor de procese in cadrul arhitecturii organizationale reprezinta un pilon important in fortificarea businessului tau, in urma procesului de diagnoza organizationala.

Afla mai multe
Cele mai recente Testimoniale
Feedback-ul participantilor este foarte important pentru noi. Vezi ce parere au participantii despre programele Brightway, cum au reusit sa aplice instrumentele primite si care a fost utilitatea practica a conceptelor invatate.
Trainingurile Brightway®
Experientele Brightway® se bazeaza pe ideea de simulare de business si invatare practica. Recream contexte reale de business prin care participantii se regasesc in situatia de a lua decizii si de a experimenta "live" contextul organizational. Inscrie-te acum!
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Brightway®️ - servicii de diagnoza organizationala si solutii pentru viitor