Cursuri vanzari predate de experti!

Reinventeaza-ti procesul de vanzare! Antreneaza-te sa devii un top performer, in cadrul cursurilor de vanzari marca Brightway®!

Este indiscutabil ca modul in care interactionam cu potentialii/actualii clienti s-a schimbat odata cu avansul tehnologic din ultimii ani. Am trecut la etapa in care actionam! Deja suntem cu totii constienti ca anul 2020 ne-a schimbat strategiile ca urmare a provocarilor medicale, economice si sociale cu care ne-am confruntat la nivel global. Ierarhia nevoilor clientilor, motivatiile si comportamentul de cumparare al acestora sunt diferite fata de acum cateva luni.

Prin urmare, iti propunem un curs de vanzari cu tehnici practice, adaptate prezentului si pregatite pentru viitor. Impreuna, ne pregatim pentru performante pe parcursul unui training de vanzari spectaculos (si nu o spunem doar noi), prin care iti vei repozitiona procesul de vanzare si te vei antrena sa devii de 10 ori mai bun decat concurentii tai. Cu siguranta o sa vrei sa stii...

De ce sunt utile Cursurile de Vanzari in ziua de azi? Iata de ce sa alegi un training de vanzari cu tehnici practice marca Brightway®!

Echipa de vanzari este motorul companiei. Dar noi punem accent si pe departamentele care ofera doar asistenta clientilor, fara a realiza actiuni proactive de vanzare. Sustinem ca orice echipa implicata in procesul de vanzare reprezinta un element care determina reputatia organizatiei in domeniul in care activezi. Tinand cont de acestea si adaptandu-ne nevoilor voastre, dar si datorita experientei noastre de peste 20 de ani in vanzari, am reusit sa punem cap la cap tehnicile unui training/curs de vanzari eficient si revolutionar pentru orice echipa.

Un program de dezvoltare a echipei de vanzari este o asigurare in plus ca fiecare persoana este potrivita pentru postul pe care il ocupa, iar astfel de cursuri de vanzari pot genera rezultate concrete, prin imbunatatirea indicatorilor de performanta.

Iata oferta noastra de traininguri vanzari!

 

Vanzari

Telesales & Customer Service

Consilierea clientilor si comunicarea proactiva sunt abilitati cheie intr-o lume in care digitalizarea si rapiditatea ne guverneaza alegerile zilnice.

Afla mai multe

Tehnici de vanzare B2B/B2C

Trainingul de vanzare si comunicare cu clientii te ajuta in perfectionarea abilitatilor de vanzare si optimizarea procesului de interactiune cu clientii.

Afla mai multe

Tehnici de vanzare consultativa B2C

Cursul de vanzare consultativa B2C se adreseaza echipelor de vanzari care ofera produse si servicii adresate clientului final, primesc clientii in magazin/showroom/clinica sau au contact cu acestia pentru a le oferi indrumari in hypermarketuri, la evenimente, targuri ori expozitii.

Afla mai multe

Customer Care

Trainingul de Customer Care te ajuta sa iti antrenezi abilitatile de relationare si comunicare. Ofera clientilor tai experiente memorabile!

Afla mai multe

Negociere si persuasiune

Se spune ca in viata nu primesti ceea ce meriti, ci ceea ce negociezi. Participa la trainingul de Negociere si perfectioneaza-te in arta negocierii.

Afla mai multe
Cele mai recente
Testimoniale
Feedback-ul participantilor este foarte important pentru noi. Vezi ce parere au participantii despre programele Brightway, cum au reusit sa aplice instrumentele primite si care a fost utilitatea practica a conceptelor invatate.
Trainingurile Brightway®
Experientele Brightway® se bazeaza pe ideea de simulare de business si invatare practica. Recream contexte reale de business prin care participantii se regasesc in situatia de a lua decizii si de a experimenta "live" contextul organizational. Inscrie-te acum!
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Cursuri vanzari predate de experti!