Cursuri tehnice cu aplicatii practice

Descopera-ti potentialul abilitatilor tehnice!

Profesionalismul Brightway® se reflecta si in metodologia folosita in livrarea trainingurilor. Pentru a ajuta companiile si echipele sa obtina performante, organizam sesiuni practice pentru dezvoltarea abilitatilor (soft-skills & tehnice), sub forma unor simulari de business interactive. Programele realizate strategic ii provoaca pe participanti sa descopere solutii reale, aplicabile intr-un timp foarte scurt.

Este clar tuturor ca Microsoft Office este unul dintre cele mai folosite instrumente la nivel mondial, inca de la aparitia lui, in 1990. Indiferent de versiune, regasim in pachet programele de baza pe care le folosim aproape zilnic in executia celor mai multe job-uri. Insa chiar daca vorbim de peste 30 de ani de existenta in piata si versiuni actualizate constant, anual chiar, nu este deloc usor sa stapanim toate functiile pe care ni le ofera aceste programe. Prin urmare, este nevoie de cursuri de Microsoft Office!

Daca este tehnic, we can do it!

Trainingurile pe care le sustinem sunt realizate special pentru cele mai importante programe, incepand cu programele arhicunoscute de creare si procesare de continut scris si de organizare si procesare de date, in special cu caracter matematic.

In functie de nivelul participantilor, construim traininguri/cursuri Microsoft Office insistand si pe limbajul de programare, prin care se pot eficientiza analizele financiare. In functie de experienta participantilor, exista si un training Microsoft Office de automatizare, unde functiile devin butoane si, astfel, executa instant task-uri care ar fi mult mai greu de implementat recurent.

In cadrul cursurilor de Microsoft Office, punem accent pe baze de date si aplicatii, pe programe prin care ne conectam, accesam, impartasim fisiere cu toti colegii nostri, ne scriem, ne sunam, ne vedem, toate in timp real. Prezentari sau proiecte si predare de task-uri sau resurse, le gestionam pe toate.

Programele personalizate de curs Microsoft Office ajuta la cristalizarea tehnicilor si informatiilor invatate si asigura optimizarea pe termen lung a proceselor de lucru in orice business. Toate trainingurile noastre sunt realizate cu obiective in functie de industria si domeniul companiei, dar mai ales de nevoile individuale ale fiecarui participant.

Iata ce contine pachetul de abilitati tehnice!

 

Tehnice

Business Microsoft Excel

"Tips & tricks" in Excel si modalitati de a-ti usura activitatea. Inscrie-te la trainingul de MS Excel si descopera cat de simplu si eficient poti lucra.

Afla mai multe

VBA in Business Microsoft Excel

Aplica functionalitatile Excel si VBA in domeniul tau de activitate, foloseste scurtaturi utile si automatizeaza activitatile care consuma timp.

Afla mai multe

Microsoft PowerPoint

Iti doresti ca informatiile pe care le transmiti sa aiba un impact mai important? Participa la trainingul interactiv de MS Power Point.

Afla mai multe

Microsoft Word

Invata sa lucrezi eficient si usor in Microsoft Word. In cadrul acestui training inveti sa editezi si sa administrezi orice tip de documente text.

Afla mai multe

Microsoft Project

Cursul de MS Project este un training interactiv, pe parcursul caruia vei invata cum poti administra un proiect in scopul eficientizarii proceselor de lucru si al optimizarii resurselor alocate.

Afla mai multe

Cyber Security Awareness

Organizam cursuri securitate cibernetica de top, actualizate permanent! 100% siguranta, economie de timp si bani!

Afla mai multe
Cele mai recente Testimoniale
Feedback-ul participantilor este foarte important pentru noi. Vezi ce parere au participantii despre programele Brightway, cum au reusit sa aplice instrumentele primite si care a fost utilitatea practica a conceptelor invatate.
Trainingurile Brightway®
Experientele Brightway® se bazeaza pe ideea de simulare de business si invatare practica. Recream contexte reale de business prin care participantii se regasesc in situatia de a lua decizii si de a experimenta "live" contextul organizational. Inscrie-te acum!
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Cursuri tehnice cu aplicatii practice