14 October 2015

In contextul in care in Romania se inregistreaza, la ora actuala, aproape 51.000 de IMM-uri active, avand o pondere de 9% din numarul total de firme si contribuind la valoarea adaugata totala in proportie de 24,5%, sectorul reprezentat de Intreprinderile Mici si Mijlocii constituie un punct fierbinte pe agenda politicilor guvernamentale si europene de relansare a mediului de afaceri.
In aceeasi linie, atat statul cat si mediul privat propun noi instrumente si masuri pentru stimularea infiintarii de start-up-uri, ca parte a strategiei de crestere a culturii antreprenoriale romanesti.

Ambele subiecte vor fi dezbatute pe larg in cadrul conferintei “Business Challenge. Dinamizarea sectorului IMM-urilor si provocarile antreprenoriatului”, semnata BusinessMark, ce va avea loc pe 15 octombrie 2015, in Bucuresti, Hotel Raddison Blu.

Citeste mai mult »

Tagged , , |
 
6 October 2015

2016 va fi anul cu cele mai multe modificari fiscale si vamale din ultimii 10 ani, o adevarata provocare pentru mediul de afaceri. Rescrierea Codului Fiscal, a Codului de Procedura Fiscala si a Codului Vamal Unional, un proces complex si de lunga durata s-a finalizat.

In acest sens, Deloitte Romania cu sprijinul BusinessMark Event Management organizeaza seminarul „Noul Cod Fiscal. Noul Cod de Procedura Fiscala. Noul Cod Vamal”.

Evenimentul va avea loc pe data de 8 octombrie 2015, la Hotel Del Mar Mamaia, Constanţa.

Citeste mai mult »

Tagged , |
 
6 October 2015

PKF Finconta, cu spijinul BusinessMark Event Management, anunta organizarea „Autumn tax update forum”, eveniment ce va avea loc pe 14 octombrie 2015, la București, Hotel Radisson Blu, începând cu ora 13:00.

Evenimentul constituie un prilej de analiza si dezbatere a fiscalitatii in Romania, a principalelor modificari aduse de noul Cod Fiscal, reunind reprezentanti ai Ministerului Finantelor si experti in domeniu.

Citeste mai mult »

Tagged , , , |
 
1 October 2015

BusinessMark, in parteneriat cu Biroul Cannes Lions Romania, au organizat SMART MARKETING, un event care s-a desfasurat in zilele de 30 septembrie si 1 octombrie 2015 la Hotel Radisson Blu din Bucuresti.
SMART MARKETING a reunit speakeri de renume pentru a oferi tips&tricks si studii de caz utile oricarui profesionist din domeniu.

Citeste mai mult »

Tagged , , , , , |
 
28 September 2015

Baker Tilly Romania in parteneriat cu BusinessMark Event Management si Camera de Comert si Industrie Bilaterala Romania-Marea Britanie (BRCC) organizeaza conferinta ,,Romania: Destination of choice for British investment”, eveniment ce va avea loc in data de 30 septembrie, la Hotel Hilton Bucuresti.

Citeste mai mult »

Tagged , , , , |