Organizare teambuilding - echipa se construieste, nu se naste!

Traseul aventurii
O experienta de neuitat impreuna cu echipa ta
Start
Start
Ia echipa si hai cu noi la drum!
Cazare
Cazare
Ajungem la destinatie si desfacem bagajele.
Activitati
Activitati
Ne cunoastem mai bine prin activitati distractive de echipa.
Debriefing
Debriefing
Retraim exercitiile la care am participat si analizam modul in care am lucrat impreuna.
Party
Party
Ne distram si imbogatim memoria organizatiei.
Plecare
Plecare
Plecam cu actiuni concrete de implementat in companie.

Un teambuilding reprezinta unul dintre cele mai asteptate evenimente de catre angajatii unei companii, intrucat le ofera posibilitatea sa interactioneze intr-un cadru informal si o atmosfera mai relaxata. Odata ce costumele sunt inlocuite de tinute mai casual, iar birourile lasa loc naturii sau unui spatiu original si neasteptat, colegii vor deveni prieteni. Ei se vor cunoaste mai bine si vor colabora mai eficient, urmand sa aduca aceste beneficii cu ei si in cadrul companiei.

Atat timp cat exista organizare, teambuildingurile nu au cum sa esueze si sa nu sudeze echipa! La Brightway®️, le organizam inca din 2004 si am invatat intocmai pasii care trebuie urmati pentru ca rezultatele sa se vada in cifrele companiei, pe viitor, dar si in retentia angajatilor.

Daca lasi o firma organizare teambuilding sa se ocupe de tot ce trebuie, poti avea certitudinea ca membrii echipei tale vor urma de la A la Z traseul aventurii: start - cazare - activitati - debriefing - party - plecare. Astfel, niciun pas important nu va fi omis, iar nicio etapa nu va fi trecuta cu vederea. Ne referim inclusiv la debriefing, adica rezumatul sau concluziile programului de team building, o activitate esentiala pentru redefinirea relatiilor dintre angajatii companiei tale.

Lasa echipa Brightway®️ sa va creeze un program de teambuilding!

Filtre

Durata

Locatie

Numarul participantilor

Tematică

Team Spirit

1+1=100, o ecuatie ce poate fi adevarata in cazul echipei tale, daca exista sinergie si incredere reciproca!

Afla mai multe
Survival Camp

Gaseste impreuna cu echipa ta solutii de supravietuire si traieste o experienta inedita in Survival Camp Team Bulding!

Afla mai multe
DOGZ

Un atelier despre incredere, echipa si curaj. Un team building "predat" de un combo de caini special antrenati si de catelusi din adaposturile de animale.

 

Afla mai multe
Chain Reaction

Un workshop inedit in care punem in valoare importanta majora a fiecarei piese in functionarea mecanismului principal pe care il reprezinta chiar compania.

Afla mai multe
5ENSES

O activitate care te va face sa te depasesti pe tine insuti, personal, dar si ca echipa. Este timpul sa traiesti dincolo de simturi.

Afla mai multe
Off-road Adventures

Pentru echipe pasionate de sporturi cu adrenalina, experienta off-road este senzationala! Descopera moto-sporturile alaturi de colegii tai, in cadrul acestui program de team building unic!

Afla mai multe
Esente & Emotii

Un workshop de primavara sau de prima revedere. Ne exploram emotiile pe baza esentelor, manufacturand propriul parfum. 

 

Afla mai multe
Rafting & Caiac

Un altfel de teambuilding, plin de aventura si suspans. Creaaza experiente de neuitat impreuna cu echipa ta.

Afla mai multe
Wine Expert

Daca si echipa ta e formata din "wine lovers", e ocazia perfecta sa ne cunoastem la un pahar cu vin... dar nu doar atat!

Afla mai multe
Team building Delta Dunarii

Ai parte de explorare, mister si aventura impreuna cu echipa ta in Delta Dunarii! Descopera team buldingul Delta Dunarii!

Afla mai multe
Indoor Challenges

Cunoaste-ti mai bine echipa si imbunatateste modul de comunicare prin jocuri interactive si experiente inedite!

Afla mai multe
Color Rush

Conceptul prin care punem accent pe cooperarea, comunicarea si interactiunea dintre membrii echipei, in combinatie cu simtul artistic.

Afla mai multe
Meditate to calibrate

O activitate-boost de meditatie, captivanta si antrenanta, in care participantii exploreaza si reflecteaza asupra elementelor cheie ale bunastarii lor.

Afla mai multe
Festivalul de teatru

Este timpul ca tu sa devii personajul principal din povestea ta. O activitate care te duce dincolo de barierele realitatii de zi cu zi.

Afla mai multe
Nostalgia

Calatoreste alaturi de echipa ta inapoi in timp si bucura-te de amintiri dragi, distractie ca pe vremuri si constientizari importante!

Afla mai multe
Into the Future

Te invitam sa faci alaturi de echipa ta o calatorie in timp si sa va transpuneti impreuna direct in 2120! Afla ce iti rezerva viitorul... pe langa organizarea unui team building perfect! :)

Afla mai multe
Improvizatie si gandire creativa

Te invitam sa descoperi arta improvizatiei in cadrul unui antrenament curs practic si interactiv, care te va ajuta sa iti dezvolti creativitatea si adaptabilitatea in vederea obtinerii unor rezultate intr-un timp cat mai scurt.

Afla mai multe
Manifest prin BOX

Un workshop unic in România care isi propune o conectare cu echipa prin descarcare emotionala. Invatam sa descarcam furia prin box.

Afla mai multe
Focus

Claritate in decizii si echilbru personal. Indrumati de sensei, iesim din zona de confort si luptam cu propriile noastre frici.

Afla mai multe
Movement

Imbinam mai multe discipline, intr-una singura. Un program despre cresterea focusului in cadrul activitatilor de zi cu zi. 

Afla mai multe
Public Speaking Workshop

Invata de la firma de team building sa folosesti tehnici teatrale pentru a creste impactul prezentarilor tale si a pastra interactivitatea!

Afla mai multe
Diversity & Inclusion

Un workshop in care diferentele biologice si genetice nu conteaza, iar experienta si educatia sunt fundamente personale, nu factori de diferentiere.

Afla mai multe
Parenting is leadership

Cum pot fi liderii de succes si parinti de succes? Un workshop despre cum poti aplica principiile de leadership și acasa, dar și invers.

Afla mai multe
Stop Bullying & Harrasment

Un workshop de constientizare si aliniere la atitudini si comportamente pline de compasiune si respect fata de noi insine si fata de ceilalti.

Afla mai multe
Corporate Christmas Party

Organizam pentru echipa ta o super petrecere de Craciun in acest final de an. Am pregatit o multime de concepte inedite pentru o experienta unica!

Afla mai multe

Echipa Brightway®️ redefineste notiunea de team building, transformand-o dintr-o simpla oportunitate de distractie, desfasurata intr-un cadru de obicei predefinit (spre exemplu, o vila la munte sau la malul marii), intr-o adevarata experienta care ii poate imbogati, atat la propriu, cat si la figurat, pe termen scurt, mediu si lung, pe angajati. Ei vor fi mai uniti, vor deveni mai apropiati, dar, in acelasi timp, vor realiza, impreuna sau individual, diferite sarcini deopotriva amuzante, interesante si utile, prin care isi vor testa abilitatile si contributia la nivelul echipei.

Se spune ca o echipa merge inainte cu viteza celui mai slab dintre membri, iar, in acest caz, rolul unei firme team building este acela de a "urgenta" procesul, atat la propriu, cat si la figurat. In oferta noastra, gasesti astfel de desfasurari de "forte" care au loc atat indoor, cat si outdoor (urban, munte, mare, Delta Dunarii etc.). In functie de tipul lor, evenimentele pot primi de la cativa membri pana la peste 200, dureaza de la cateva ore si pana la cateva zile, iar tematica este si ea cat se poate de variata: CSR, Depasirea limitelor / Aventura, Dinamic, Experiential, Cunoastere si lucru in echipa, Colaborare.

In functie de specificul si necesitatile firmei tale, dar si de directia in care iti doresti ca aceasta sa evolueze sau unde consideri ca este nevoie de imbunatatiri, poti opta pentru unul ori altul dintre programele noastre. Te asiguram ca toti specialistii Brightway®️ sunt pregatiti sa va ajute sa va depasiti limitele, de la CEO si pana la cel mai nou coleg din firma, si sa deveniti cea mai buna versiune posibila a voastra. Parafrazandu-l pe celebrul personaj de desene animate Captain Planet, "by your powers combined" (prin puterile voastre combinate), veti atinge succesul impreuna!

Imagini de la ultimele evenimente Brightway®
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Organizare teambuilding - echipa se construieste, nu se naste!