Cursuri management - un lider inspira prin puterea exemplului

Adapteaza-te la schimbare! Antreneaza-ti abilitatile prin cursuri de leadership.

Traim intr-o lume in care factorii VUCA (Volatility - volatilitate, Uncertainty - nesiguranta, Complexity - complexitate and Ambiguity - ambiguitate) fac parte din realitatea zilnica. Mai precis, traim intr-o lume nesigura, cu piete incerte si cu fluctuatii rapide de la o zi la alta. Un plan standard de business si anumite tehnici de leadership, care asigurau predictibilitate timp de ani buni in trecut, pot deveni acum irelevante peste noapte.

Adapteaza-te la schimbarile actuale si apoi construieste o noua arhitectura organizationala pentru dezvoltarea companiei, cu ajutorul cursurilor de management pe care ti le punem la dispozitie. Stim ca uneori poate parea usor sau intuitiv, dar experienta ne arata ca, in realitate, este nevoie de know-how si multa munca. 

Specialistii Brightway® in programe/cursuri de leadership/training management vin in ajutorul tau printr-un program complex ce include Diagnoza, Consultanta si un set de module de Training de Leadership si Management. Ne raportam la cele mai bune tehnici, la cele mai noi instrumente din management & leadership si te invatam cum sa le aplici direct in echipa ta, punctual.  

De ce este util un curs de management/training leadership in contextul actual?

Tu inspiri actiunile pe care le doresti de la ceilalti! Abilitatile tale de conducere si cele ale liderilor din echipa ta determina viitorul organizatiei.

Cursurile si programele de dezvoltare in Leadership si Management Brightway® reprezinta o investitie pe viata, ce iti ofera know-how, strategii de repozitionare a proceselor de management si abilitati de leadership. Nu te nasti un lider, trebuie sa inveti sa devii unul, deci toate deciziile tale de management se vor reflecta in rezultatele de business ale organizatiei. De aceea ai nevoie de cursuri/training management!

Iata care sunt modulele noastre de cursuri leadership!

Leadership & Management

Finance for NonFinance

Antreneaza-te sa iei decizii intelepte pe baza informatiilor financiare in contextul actual, intr-o simulare de business practica si interactiva.

Afla mai multe

Leadership Strategic

Trainingurile de Leadership Strategic constau intr-un antrenament in arta conducerii. Defineste-ti directia si fii o sursa de inspiratie pentru cei din jur!

Afla mai multe

First Time Manager

Trainingul First Time Manager iti ofera un set de instrumente esentiale in procesul de conducere a unei echipei si sa te dezvolti in rolul de manager.

Afla mai multe

Managementul Schimbarii

Schimbarile si incertitudinea au devenit parte din normalitatea zilnică. Află cum poți creea strategii adaptative pentru a naviga către obiective în contextul de azi.

Afla mai multe

Marketing si Strategie

Antreneaza-te pentru a construi un mix de marketing strategic care sa genereze rezultate si sa creasca valoarea brandului pe care il reprezinti, chiar si in momente dificile.

Afla mai multe

Project Management

Cum poti gestiona eficient proiectele in care esti implicat in organizatia ta, in contextul actual? Descopera instrumente intr-un training practic de Project Management!

Afla mai multe
Cele mai recente Testimoniale
Feedback-ul participantilor este foarte important pentru noi. Vezi ce parere au participantii despre programele Brightway, cum au reusit sa aplice instrumentele primite si care a fost utilitatea practica a conceptelor invatate.
Brightway®️ - peste 15 ani de experienta in cursuri de management
La Brightway®️, cream, in cadrul programelor de leadership/training management, mai mult decat sefi, inca din anul 2004. Un sef porunceste si traseaza ordine, pe cand un adevarat conducator inspira si arata, prin puterea exemplului. Aducem plus valoare postului pe care il ocupi sau pe care urmeaza sa il ocupi si te invatam tehnici prin care sa iti apropii angajati, atat din punct de vedere profesional, cat si personal, in cadrul intalnirilor informale (spre exemplu, organizarea unui team building).
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Cursuri management - un lider inspira prin puterea exemplului