Cursuri marketing si strategie cu obiective precise!

01.

Despre training

In ce consta Cursul de Marketing si Strategie?

Anul 2021. Prea putine companii pot face performante in ziua de azi daca nu au echipe de marketing in spate. Pentru ca nu suntem Elon Musk sa investim 0 $ in marketing (dar acolo tintim, bineinteles), ne organizam bine, punem bazele unei strategii si ne punem pe treaba!

Gandim strategia la nivel macro. Incepem cu obiectivele mari, realiste, dar ambitioase, pe 3-6 luni, pe 1 an, pe cat e nevoie, in functie de specificul business-ului. Luam in calcul toti factorii implicati in procesul de vanzare al companiei noastre si continuam cu strategia.

Am conceput un curs de Marketing si Strategie, sub forma unui training practic, in cadrul caruia te vei antrena sa utilizezi tehnici de promovare si sa creezi strategii de marketing, pentru a creste valoarea brandului pe care il reprezinti.

Marketingul strategic te ajuta sa descoperi motivatiile care stau in spatele optiunilor consumatorilor din industria ta si sa utilizezi tehnici prin care poti rezona cu publicul tau tinta. Nu putem creste daca nu ne adaptam noilor tehnici de promovare sau de vanzare, deci aplicam orice tehnici sunt necesare pentru a imbunatati performantele organizatiei din care faci parte.

Cui se adreseaza trainingul de marketing/strategie?

Daca citesti descrierea aceasta, sigur deja faci parte din conducerea companiei sau din echipele de marketing ale aceasteia. Oricum ar fi, stii ce este marketing-ul, dar vrei mai mult. Este regula de aur sa sapam dupa informatii cat mai utile, cu implementari cat mai eficiente. Si noi asta conturam, in cadrul cursurilor de marketing Brightway®️!

Cursul de marketing sustinut de catre noi se adreseaza persoanelor cheie din departamentele de marketing si comunicare, managerilor, partenerilor organizatiei sau tuturor celor care contribuie la dezvoltarea unei strategii si aplicarea unui plan de marketing.

In cadrul trainingului de strategie, ne adresam direct celor care vor sa faca performante prin cele mai inovative idei si care stiu sigur ca​ working smart, not hard este printre cele mai bune sloganuri dupa care se pot ghida.

02.

Testimoniale

03.

Rezultate cursurilor de Marketing

Participanti
 

Comunicarea mesajului. Gasim modalitati pentru transmiterea unui mesaj catre publicul tinta si cream “povestea” brand-ului.

Provocari personale. Incepem sesiunile de lucru pe studii de caz si situatii reale din activitatea participantilor.

Analiza procesului de promovare. In cadrul cursurilor de marketing Brightway®️, au loc discutii individuale si de grup, pentru identificarea fluxurilor de lucru reale si a zonelor critice.

Motivații de cumpărare. Descoperim impreuna factorii emotionali si rationali care influenteaza deciziile clientilor si partenerilor.

Consolidarea imaginii. Construirea credibilitatii si a unei relatii durabile cu publicul tinta este unul dintre dezideratele trainingului de strategie.

Metode neconventionale. Identificam impreuna metode neconventionale de promovare.

Organizatie
 

Fidelizarea clientilor. Realizam strategii de follow-up, publicitate si facilitare a actiunilor de up-sale si cross-sale pentru echipa de vanzari.

Diferentiere. Cream strategii pentru diferentierea fata de concurenti si crearea unui impact pozitiv memorabil.

Procese de lucru. Cream procese de lucru masurabile printr-un set de KPIs.

Rezultate si indicatori. In cadrul acestor cursuri de marketing, vei descoperi instrumente pentru masurarea eficientei unei campanii de marketing.

Plan de actiune. Aflam care sunt pasii de realizat dupa trainingul de marketing, pentru implementarea instrumentelor in propria echipa.

Strategie de business. Integram planul de marketing cu strategia de business a organizatiei.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Cursuri marketing si strategie cu obiective precise!