Calendar Training Brightway - Înscrie-te Acum Online!

Calendar Evenimente

MĂSURI DE SIGURANȚĂ:

✓ Suntem ONLINE. Rămânem în siguranță și încetinim răspândirea virusului!

✓ Folosim această perioadă ca pe o OPORTUNITATE pentru a face acțiuni strategice și a ne adapta la schimbările prin care trecem

✓ Te invităm să folosim împreună timpul disponibil pentru a ne dezvolta abilități esențiale în această perioadă! Ceea ce alegem să facem ASTĂZI este esențial pentru rezultatele de mâine.

 

✓ Trainingurile se vor susține online, prin platforme profesionale care să permită cât mai multă interacțiune între participanți și trainer.

✓ Păstrăm stilul de livrare interactiv și fun prin învățare experiențială. Chiar și în vremuri mai dificile, simțul umorului și energia pozitivă fac totul mai ușor de gestionat.

✓ Structura trainingurilor s-a modificat, fiecare sesiune va fi împărțită în module de câte 4 ore pe zi. Vezi detalii la fiecare training!

București

[Online]

17-18 și

19-20 august

Tehnici de vânzare în contextului actual - ONLINE

Este esențial să ne adaptăm procesele de vânzare și comunicare cu clienții transformărilor economice și sociale prin care trecem. Antrenează-ți abilitățile de vânzare în contextul actual și identifică tehnici prin care poți să îți securizezi/dezvolți portofoliul de clienți.

Află mai multe

Start: 7-8 septembrie

Sales Management Academy - BUCUREȘTI (4 module)

Antrenează echipa de Sales Management pentru a cuceri un nou nivel strategic în organizația ta!

Află mai multe

[Online]

23-24-25 și

28-29-30 septembrie

Comunicare în contextul actual utilizând PCM® - ONLINE

Folosește timpul de acum ca pe o oportunitate! Utilizează PCM® pentru a determina trăsăturile de personalitate, comportamentul sub stres și nevoile psihologice ale unei persoane. Află factorii motivaționali care ghidează alegerile celor din jur în contextul actual.

Află mai multe

[Online]

14-15-16-17 septembrie

Project Management at Work - ONLINE

Învață cum să gestionezi eficient proiectele în care ești implicat în organizația ta în contextul actual participând la training practic și interactiv de project management.

Află mai multe
CELE MAI RECENTE
TESTIMONIALE
Feedback-ul participanților este foarte important pentru noi. Vezi ce părere au participanții despre programele Brightway, cum au reușit să aplice instrumentele primite și care a fost utilitatea practică a conceptelor învățate.
TRAININGURILE
BRIGTHWAY
Experiențele Brightway se bazează pe ideea de simulare de business și învățare practică. Recreăm contexte reale de business prin care participanții se regăsesc în situația de a lua decizii și de a experimenta "live" contextul organizațional. Înscrie-te acum!
calendar și inscrieri
ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. CALENDAR EVENIMENTE