Finance for NonFinance - București

01.

Despre Training

✓ Se desfașoară pe parcursul a 2 zile de training, pe 27-28 Mai (09:00-18:00), în București.
✓ După training, participanții primesc săptămânal teme de implementat cu răspunsuri digital-interactive.
✓ Deși subiectul este perceput ca unul complex, simularea interactivă generează energie, implicare și perspective de adaptare. Învățăm cu placere!

În ce constă simularea de business Finance for NonFinance?

Trainingul se desfășoară sub forma unei simulări de business, pe parcursul căreia participanții sunt managerii unei companii. Fiecare companie reprezintă un domeniu cheie din economia de piață: producție, servicii, distribuție, banking.

Având în vedere incertitudinea și volatilitatea din piață, este un program de training esențial pentru dezvoltarea competențelor de management strategic în vremuri tulburi. Participanții administrează resursele companiei și iau decizii pe baza informațiilor economice, ajungând să înțeleagă documentele și indicatorii financiari, mecanismele pieței și impactul propriilor decizii în organizația din care fac parte.

Pe parcursul sesiunilor de training, participanții se antrenează să ia decizii înțelepte și să înțeleagă mai bine mecanismele economice ale domeniului în care activează. Mai mult decât atât, punem în practică metode pentru interpretarea indicatorilor financiari, fără a fi necesară o experiența prealabilă în domeniul economic. Învațăm cum adaptăm strategia contextului actual și nevoilor pieței.

Simularea de business Finance for NonFinance se adresează persoanelor care lucrează cu indicatori, bugete, planificări, analize sau alte informații financiare, managerilor și antreprenorilor. Fiind axată pe impactul deciziilor în business, este utilă atât persoanelor care nu au cunostințe financiare, cât și celor care au studii/experiență în acest domeniu.

02.

Beneficii

Ce obtii in urma participarii?

   ✓ Intelegerea mecanismelor economice, documentelor financiare si a conceptelor Activ/Pasiv (Assets/Liabilities), Cont de Profit si Pierdere (P&L), Cash Flow.
   ✓ Strategii pentru adaptarea la contextul actual și schimbările din domeniul tău de activitate.
   ✓ Metode de interpretare a indicatorilor financiari pentru a lua decizii înțelepte.
   ✓ Un sistem de management bazat pe gestionarea eficientă a ciclului cash.
   ✓ Tehnici de analiza a concurentilor si partenerilor de business ce vor creste rata de succes in negocieri si vor diminua riscul comercial.
   ✓ O analiză a pietei in care activezi in momentul curent si a oportunitatilor de a atrage capital/obtine aprobari ale bugetelor.
   ✓ O strategie pentru bugetarea si planificarea proiectelor viitoare, pornind de la contextul actual si de la nevoile prezente ale pietei.
   ✓ Perspective noi pentru repoziționarea strategiei de management în vremuri tulburi.
03.

Testimoniale

04.

Investitie si organizare

Trainer: Lucian Arghire

Cu mai bine de 20 de ani de experiență în susținerea programelor educaționale pentru mediul de afaceri, Lucian a coordonat numeroase proiecte de formare în domeniile leadership, financiar, marketing, antreprenoriat.

Și-a început cariera de consultant în calitate de Local Expert, în cadrul programelor de consultanță strategică ale Uniunii Europene în perioada de pre-aderare a Romaniei (2000-2004). În echipa Brightway a coordonat peste 50 de proiecte pentru optimizarea proceselor operaționale și adaptare la schimbare, în organizații cu expunere la nivel național și internațional.

Cu un simț practic deosebit, Lucian are abilitatea de a adapta modelele academice la realitatea și nevoile companiilor, bazându-se pe experiența sa dobandita de-a lungul anilor în poziții de top management.

Investiție

Investiția este de 590 EUR + TVA. Persoanele fizice primesc discount valoarea TVA. Investiția se recuperează odată cu primele decizii adoptate. 

* Taxa include:
✓ Caietul de lucru, manualul și diploma.
✓ Prânz & coffee breaks.

Desfășurare

Cursul se desfășoară fizic, în București, timp de 2 zile, în perioada 27-28 Mai, între orele 09:00-18:00.
05.

Formular de inscriere

Date de contact
Nume si Prenume
Companie
Pozitie ocupata
Telefon
E-mail
Oraș
Adresa
Datele companiei
Persoana fizica
Persoana juridica
Selecteaza numarul de persoane inscrise:
Declar ca sunt de acord cu colectarea datelor mele cu caracter personal (conform GDPR) de catre Brightway® (Inspire Business Solutions SRL) in scopul utilizarii acestora in procesul de inscriere si pentru buna desfasurare a activitatii.
Doresc sa primesc noi informatii privind evenimentele viitoare, ofertele disponibile si alte oportunitati de dezvoltare personala si profesionala.
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Finance for NonFinance - București