Curs dezvoltare personala - TU la puterea a doua!

Instrumente unice de dezvoltare personala! Devino cea mai buna varianta a ta!

Multe persoane sunt in cautarea echilibrului dintre serviciu si viata personala, a vocatiei, a implinirii sau a unor modalitati prin care pot gestiona mai bine provocarile lumii in care traim. Daca si tu esti intr-o astfel de cautare sau pur si simplu vrei sa primesti tehnici de dezvoltare personala care sa te ajute sa cresti, ai ajuns in locul potrivit - la cursurile de dezvoltare personala marca Brightway®!

Prin programe/traininguri de dezvoltare personala practice, te ajutam sa-ti transformi intentiile in obiective concrete si apoi sa le implementezi. Iti oferim acces la cele mai noi instrumente si o experienta de invatare unica, alaturi de traineri si consultanti proveniti din specialisti de top in domeniile lor de activitate.

Cum te ajuta un Curs de Dezvoltare Personala in contextul actual?

Pe masura ce ne maturizam si inaintam in varsta, mintea creeaza tipare care ne ajuta sa functionam cu putina energie, intr-un mediu in care suntem bombardati cu informatii. Aceste conexiuni neuronale bine intiparite stau la baza rezistentei la schimbare pe care oamenii o au in mod natural.

Un curs de dezvoltare personala iti ofera noi perspective asupra provocarilor cu care te confrunti, te ajuta sa constientizezi lucruri importante despre tine si ceilalti, iti ofera tehnici prin care sa te cunosti mai bine si sa depasesti anumite blocaje.

Nu in ultimul rand, dezvoltarea personala este si despre relatiile pe care le ai cu ceilalti, acasa si la serviciu. Multiple cercetari arata ca exista o corelatie directa intre calitatea relatiilor din viata cuiva si nivelul de implinire pe care persoana il resimte, asa ca vrem sa te ajutam sa lucrezi in aceasta directie. Te invitam sa explorezi mai jos ce cursuri de dezvoltare personala poti accesa pentru tine si echipa ta!

Si nu uita! Sa participi la un training de dezvoltare personala nu este sub nicio forma o rusine, in ideea ca nu ai fi deja suficient de bun! Din contra, cursurile de dezvoltare personala te ajuta sa descoperi ce este deja in interiorul tau si sa "trezesti" anumite performante de care nu credeai ca esti capabil.

Iata oferta noastra de traininguri / cursuri de dezvoltare personala!

 

Dezvoltare Personala

A new mindset: Growth Mindset

Inteligenta emotionala si capacitatea de a gestiona relatiile cu ceilalti, la distanta, au devenit abilitati esentiale pentru noua realitate. Antreneaza-le!

Afla mai multe

Metodologia Process Communication Model® (PCM)

Process Comunication Model® te ajuta sa determini, intr-o intalnire, trasaturile de personalitate ale interlocutorilor. Descopera cum!

Afla mai multe

Momentul de Motivare

Momentul de Motivare Brightway isi propune sa revitalizeze spiritul echipei tale si sa aduca un plus de energie in clipe de incertitudine.

Afla mai multe

Public Speaking

Trainingul de Public Speaking antreneaza abilitatile de vorbit in public si te ajuta sa identifici modul ideal de realizare a unor prezentari de succes.

Afla mai multe

Managementul Stresului

Participa la un training de dezvoltare personala in care vei constientiza mecanismele tale de stres. Intra in lumea misterioasa a creierului si a lucrului cu tine.

Afla mai multe

Time Management

Oamenii care nu au niciodata timp fac cele mai putine lucruri! Antreneaza-te intr-o simulare interactiva de time management.

Afla mai multe
Cele mai recente
Testimoniale
Feedback-ul participantilor este foarte important pentru noi. Vezi ce parere au participantii despre programele Brightway, cum au reusit sa aplice instrumentele primite si care a fost utilitatea practica a conceptelor invatate.
Trainingurile Brightway®
Experientele Brightway® se bazeaza pe ideea de simulare de business si invatare practica. Recream contexte reale de business prin care participantii se regasesc in situatia de a lua decizii si de a experimenta "live" contextul organizational. Inscrie-te acum!
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Curs dezvoltare personala - TU la puterea a doua!