Training Problem Solving

01.

Despre training

In ce consta cursul de Problem Solving?

Desi este o activitate pe care o realizam cu totii, pentru ca este parte din viata, rezolvarea problemelor poate avea un parcurs mai clar structurat in organizatia din care faci parte si poti folosi instrumente validate care sa te ajute sa reduci timpul de rezolvare.

La training descoperi informatii despre modul de functionare a creierului si modalitati de folosire eficienta a resurselor logice pe care le avem la dispozitie. De asemenea, afli cum sa iti conturezi obiectivul sau dorinta, astfel incat procesul de identificare a solutilor sa fie cat mai clar cu putinta.

Atunci cand vine vorba de rezolvarea problemelor, este desigur necesara si o analiza atenta a cauzelor care au generat situatia, pentru a evita repetarea ei in viitor. In plus, vei construi un plan de implementare a strategiei de rezolvare a problemei, luand in considerare riscurile, posibilele bariere si masurand bineinteles indicatorii relevanti pe tot parcursul procesului.

La final, se abordeaza modalitatile de preluare a feedbackului si strategiile de incorporare a invataturilor preluate din proces, precum si modalitatile de documentare a intregului parcurs si a planului de evitare a problemelor similare in viitor.

Cui se adreseaza acest problem solving training?

De regula, acest training se adreseaza persoanelor din pozitii de management, care trebuie sa ia decizii corecte, intr-un timp cat mai scurt.

Rezultatele Problem Solving

02.

Testimoniale

03.

Rezultate trainingului Problem Solving

Participanti
 

✓ Instrumente clare. Participantii primesc instrumente pe care sa le poata aplica rapid si eficient pentru rezolvarea problemelor.

Economisirea timpului. Timpul alocat rezolvarii problemelor se va diminua semnificativ.

Experienta practica. Fiecare participant are ocazia sa aplice pe cazuri reale metodologia de rezolvare a problemelor.

Evitarea problemelor viitoare. Instrumentele de problem solving duc la un management mai bun al viitoarelor situatii similare.

Plan de implementare. Pasi concreti de aplicat in situatiile zilnice viitoare, in acord cu metodele invatate.

Organizatie
 
 

Metodologie clara. Participantii dezvolta pe parcursul trainingului o metoda pentru rezolvarea problemelor care poate fi transmisa mai departe in companie.

Solutii eficiente. Prin instrumentele folosite, participantii descopera solutiile cele mai rapide si mai bune pentru companie.

Documentarea procesului. Pasii pentru rezolvarea problemelor sunt testati si documentati pentru a ramane in organizatie ca proces de lucru.

Economisirea timpului. In urma trainingului, problemele in organizatie vor fi rezolvate in timp mai scurt, ceea ce duce la economisirea resurselor.

Reducerea riscurilor. Prin problem solving, riscurile sunt evaluate si evitate in mai multe cazuri.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Training Problem Solving