Leadership Academy

Implementeaza un sistem de leadership pentru dezvoltarea durabila a organizatiei tale!
Află mai multe
01.

Ce inseamna Leadership Academy?

Academia de Leadership este un program unic de dezvoltare si transformare organizationala, adresat top managementului, care urmareste doua directii:

✓ Antrenamentul echipei de top management pentru a lua decizii si a implementa viziunea organizatiei;

✓ Implementarea unui sistem de leadership care asigura dezvoltarea durabila a organizatiei, in contextul actual al pietei, tinand cont de provocarile generate de progresul tehnologic, situatiile de criza sau schimbarile economice/sociale;

Programul Leadership Academy este construit special pentru organizatia ta, in baza unui proces de diagnoza si a unui set de obiective masurabile stabilite impreuna cu participantii.

 
02.

Rezultatele obtinute si etapele cheie la Academia de Leadership:

Diagnoza sistemului de leadership existent. Procesul de diagnoza include: realizarea diagramelor de proces, evidentierea zonelor critice care determina performanta, discutii individuale cu fiecare persoana ce ocupa un rol de management si analiza culturii organizationale, folosind instrumente psihometrice. Concluziile prezinta o imagine de ansamblu asupra sistemului de leadership existent si un plan concret de actiuni strategice pentru atingerea obiectivelor organizatiei.

Clarificarea Viziunii/ Misiunii/ Valorilor si a strategiei de implementare a acestora. In cadrul Leadership Academy, participantii vor analiza viziunea / misiunea / valorile organizatiei si modul in care acestea sunt implementate in fiecare proces si nivel al organizatiei, generand noi strategii de consolidare / schimbare a culturii organizationale.

Sisteme motivationale si managementul performantei. Participantii vor experimenta, in cadrul unor simulari de business, impactul diferitelor stiluri de leadership, vor constientiza propriul stil si vor utiliza instrumente de management al performantei. Analizand propria organizatie, in cadrul Academiei de Leadership, fiecare participant va construi si implementa, pe parcursul programului, noi metode de motivare si management al talentelor.

Module de training pentru dezvoltarea abilitatilor. Prin invatare experientiala, fiecare manager se antreneaza sa utilizeze instrumente de management, comunicare, persuasiune si leadership, dezvoltandu-si noi abilitati.

Executive coaching si consultanta. Fiecare participant la Leadership Academy va fi asistat in procesul de schimbare de un executive coach si va beneficia de know-how-ul consultantilor Brightway® in proiecte de implementare cu obiective masurabile.

Managementul schimbarii si urmarirea rezultatelor. Participantii se vor antrena sa ia decizii in contextul transformarilor economice, sociale si tehnologice. Rezultatele in raport cu obiectivele stabilite de fiecare participant la inceputul programului vor fi monitorizate constant.

Iti recomandam si
Discuta cu un consultant

Nu ai gasit pe site ce ti se potriveste? Hai sa discutam si sigur avem solutia perfecta pentru nevoile tale sau ale echipei!

Detalii aici
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Leadership Academy