Calendar evenimente
DESCOPERĂ
Trainingurile Brightway din perioada următoare
Te invităm să participi la sesiunile OPEN, special create pentru dezvoltarea abilităților și competențelor tale, fie individual, fie ca reprezentant al unei companii. Descoperă avantajele experienței Brightway prin simulări și exerciții practice și acumulează informațiile de care ai nevoie în cel mai scurt timp. Completează formularul de înscriere online sau contactează reprezentantul Brightway pentru mai multe detalii!
București

23-24 IAN

Business Microsoft Excel - BUCUREȘTI

Vrei să automatizezi o parte din rapoartele, previziunile și calculele pe care le faci la birou? Învață tips and tricks în Microsoft Excel!

Află mai multe

27 IAN

Tehnici de vânzare și comunicare prin telefon - BUCUREȘTI

Perfecționează-ti abilitățile de vânzare și asistență. Aplică un sistem prin care îți poți îmbunătăți imediat rezultatele în vânzări și comunicare!

Află mai multe

4-5 FEB

Finance4NonFinance - BUCUREȘTI

Antrenează-te să iei decizii pe baza informațiilor financiare într-o simulare de business interactivă. Construiește strategia de dezvoltare pentru 2020!

Află mai multe

6 FEB

Managementul timpului si organizare - BUCURESTI

Dorești să ai timp pentru lucrurile importante din viața ta? Participă la o simulare practică și interactivă de managementul timpului marca Brightway.

Află mai multe

20-21 FEB

First Time Manager - BUCUREȘTI

Asumă-ți rolul de manager și creează un sistem de leadership personalizat. Utilizează tehnici practice de management și devino un lider inspirațional!

Află mai multe
CELE MAI RECENTE
TESTIMONIALE
Feedbackul participanților este foarte important pentru noi. Vezi ce părere au participanții despre programele Brightway, cum au reusit să aplice instrumentele primite și care a fost utilitatea practică a conceptelor învățate.
TRAININGURILE
BRIGTHWAY
Experiențele Brightway se bazează pe ideea de simulare de business și învățare practică. Recreăm contexte reale de business prin care participanții se regăsesc în situația de a lua decizii și de a experimenta "live" contextul organizațional. Înscrie-te acum!
calendar și inscrieri
ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE