Calendar evenimente
DESCOPERĂ
Trainingurile Brightway din perioada următoare
Te invităm să participi la sesiunile OPEN, special create pentru dezvoltarea abilităților și competențelor tale, fie individual, fie ca reprezentant al unei companii. Descoperă avantajele experienței Brightway prin simulări și exerciții practice și acumulează informațiile de care ai nevoie în cel mai scurt timp. Completează formularul de înscriere online sau contactează reprezentantul Brightway pentru mai multe detalii!
București

4-5 februarie

Finance for NonFinance - BUCUREȘTI

Antrenează-te să iei decizii pe baza informațiilor financiare într-o simulare de business interactivă. Construiește strategia de dezvoltare pentru 2020!

Află mai multe

6 februarie

Time Management - BUCUREȘTI

Dorești să ai timp pentru lucrurile importante din viața ta? Participă la o simulare practică și interactivă de management al timpului realizată de experții Brightway.

Află mai multe

20-21 februarie

First Time Manager - BUCUREȘTI

Asumă-ți rolul de manager și creează un sistem de leadership personalizat. Utilizează tehnici practice de management și fii un lider inspirațional!

Află mai multe

26-27 februarie

Leadership strategic - BUCUREȘTI

Analizează-ți echipa și creează un sistem de leadership personalizat. Descoperă motivațiile ce pot sta la baza schimbărilor pozitive ale oamenilor din echipa ta.

Află mai multe

26-27 februarie

Tehnici de comunicare cu PCM® - BUCUREȘTI

Descoperă metodologia PCM® pentru a determina în timp real trăsăturile de personalitate ale unui individ, nevoile psihologice ale acestuia, comportamentul sub stres și factorii motivaționali care îi ghidează alegerile.

Află mai multe

3 martie

Assistant Manager & Back Office - BUCUREȘTI

Află cum poți fi eficient în pozițiile de Assistant Manager și Back Office. Devino un om de bază pentru întreaga companie și fii SMART!

Află mai multe

25-26 martie - modul I

29-30 aprilie - modul II

Business Microsoft Excel cu VBA - BUCUREȘTI
Automatizează sarcinile repetitive și concentrează-te pe dezvoltarea strategiei tale! Învață cum să utilizezi Microsoft Excel cu VBA pentru a crește productivitatea și eficiența!
Află mai multe
CELE MAI RECENTE
TESTIMONIALE
Feedback-ul participanților este foarte important pentru noi. Vezi ce părere au participanții despre programele Brightway, cum au reușit să aplice instrumentele primite și care a fost utilitatea practică a conceptelor învățate.
TRAININGURILE
BRIGTHWAY
Experiențele Brightway se bazează pe ideea de simulare de business și învățare practică. Recreăm contexte reale de business prin care participanții se regăsesc în situația de a lua decizii și de a experimenta "live" contextul organizațional. Înscrie-te acum!
calendar și inscrieri
ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE