Calendar evenimente
DESCOPERĂ
Trainingurile Brightway din perioada următoare
Te invităm să participi la sesiunile OPEN, special create pentru dezvoltarea abilităților și competențelor tale, fie individual, fie ca reprezentant al unei companii. Descoperă avantajele experienței Brightway prin simulări și exerciții practice și acumulează informațiile de care ai nevoie în cel mai scurt timp. Completează formularul de înscriere online sau contactează reprezentantul Brightway pentru mai multe detalii!
București

27-28 NOV

Training Finance4NonFinance - BUCUREȘTI

Antrenează-te să iei decizii pe baza informațiilor financiare într-o simulare de business interactivă. Te poți înscrie și online!

Află mai multe

11-12 DEC

Business Microsoft Excel - BUCUREȘTI

Vrei să automatizezi o parte din rapoartele, previziunile și calculele pe care le faci la birou? Învață tips and triks în Microsoft Excel!

Află mai multe
CELE MAI RECENTE
TESTIMONIALE
Feedbackul participanților este foarte important pentru noi. Vezi ce părere au participanții despre programele Brightway, cum au reusit să aplice instrumentele primite și care a fost utilitatea practică a conceptelor învățate.
TRAININGURILE
BRIGTHWAY
Experiențele Brightway se bazează pe ideea de simulare de business și învățare practică. Recreăm contexte reale de business prin care participanții se regăsesc în situația de a lua decizii și de a experimenta "live" contextul organizațional. Înscrie-te acum!
calendar și inscrieri
ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE