Calendar Evenimente

Online

[BUCUREȘTI]

20-21 Mai

Middle & First Time Manager - București
Asumă-ți rolul de manager și creează un sistem de leadership personalizat. Utilizează tehnici practice de management și fii un lider inspirațional!
Afla mai multe

[BUCUREȘTI]

27-28 Mai

Finance for NonFinance - București
Antrenează-te să iei decizii pe baza informațiilor financiare într-o simulare de business interactivă. Construiește strategia de dezvoltare pentru viitor!
Afla mai multe

[BUCUREȘTI]

10, 11, 17 & 25 Iunie

Comunicare folosind PCM® - București
Folosește timpul de acum ca pe o oportunitate! Utilizează PCM® pentru a determina trăsăturile de personalitate, comportamentul sub stres și nevoile psihologice ale unei persoane. Află factorii motivaționali care ghidează alegerile celor din jur.
Afla mai multe
Cele mai recente
Testimoniale
Feedback-ul participantilor este foarte important pentru noi. Vezi ce parere au participantii despre programele Brightway, cum au reusit sa aplice instrumentele primite si care a fost utilitatea practica a conceptelor invatate.
Trainingurile
Brightway®
Experientele Brightway® se bazeaza pe ideea de simulare de business si invatare practica. Recream contexte reale de business prin care participantii se regasesc in situatia de a lua decizii si de a experimenta "live" contextul organizational. Inscrie-te acum!
Calendar si inscrieri
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Calendar Evenimente