Calendar Evenimente

MASURI DE SIGURANTA:

✓ Suntem ONLINE. Ramanem in siguranta si incetinim raspandirea virusului!

✓ Folosim aceasta perioada ca pe o OPORTUNITATE pentru a face actiuni strategice si a ne adapta la schimbarile prin care trecem

✓ Te invitam sa folosim impreuna timpul disponibil pentru a ne dezvolta abilitati esentiale in aceasta perioada! Ceea ce alegem sa facem ASTAZI este esential pentru rezultatele de maine.

 

✓ Trainingurile se vor sustine online, prin platforme profesionale care sa permita cat mai multa interactiune intre participanti si trainer.

✓ Pastram stilul de livrare interactiv si fun prin invatare experientiala. Chiar si in vremuri mai dificile, simtul umorului si energia pozitiva fac totul mai usor de gestionat.

✓ Structura trainingurilor s-a modificat, fiecare sesiune va fi impartita in module de cate 4 ore pe zi. Vezi detalii la fiecare training!

Online
Cele mai recente
Testimoniale
Feedback-ul participantilor este foarte important pentru noi. Vezi ce parere au participantii despre programele Brightway, cum au reusit sa aplice instrumentele primite si care a fost utilitatea practica a conceptelor invatate.
Trainingurile
Brightway®
Experientele Brightway® se bazeaza pe ideea de simulare de business si invatare practica. Recream contexte reale de business prin care participantii se regasesc in situatia de a lua decizii si de a experimenta "live" contextul organizational. Inscrie-te acum!
Calendar si inscrieri
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Calendar Evenimente