Programe de training pentru succes in afaceri si in viata personala!

Diagnoza
 • Investigarea nevoilor
 • Analiza proceselor
 • Evaluare
 • Plan de lucru
Training
 • Dezvoltarea abilitatilor
 • Livrare de instrumente
 • Antrenament
 • Plan de actiune
Follow-up
 • Consolidarea tehnicilor invatate
 • Solutionarea provocarilor reale
 • Feedback
 • Repozitionare
Nu exista moment mai oportun pentru a investi in dezvoltare decat ACUM!

Iar intr-un mediu de business in care ritmul schimbarilor creste exponential, este esential sa ai in echipa oameni bine pregatiti. Dezvoltarea abilitatilor cheie, de care fiecare membru al organizatiei are nevoie pentru a performa in rolul pe care il ocupa, poate face diferenta dintre dezvoltarea durabila sau declinul companiei.

Cum te poate ajuta un program de training în contextul actual?

Este important sa privesti un training ca pe o investitie, nu ca pe un cost. Programele de dezvoltare Brightway® au la baza metodologii experientiale de invatare: simulari de business, exercitii de tip role play, studii de caz, sesiuni de antrenament cu feedback din partea trainerului. 

Astfel, participantii isi dezvolta accelerat abilitatile de care au nevoie si acumuleaza experienta intr-un timp scurt. Programele personalizate de training te pot ajuta sa atingi obiective concrete, de exemplu: cresterea ratei de conversie a echipei de vanzari, adaptarea sistemului de management la schimbarile actuale, scurtarea timpului de lucru pe anumite procese, alinierea obiectivelor organizationale cu cele individuale in vremuri tulburi etc.

Cel mai potrivit moment pentru programe/cursuri training e ACUM!

Te invitam sa vizualizezi principalele programe de training Brightway® si sa contactezi consultantii nostri, pentru a stabili un plan concret de dezvoltare pentru echipa ta, astfel incat sa te adaptezi schimbarilor din momentul actual.

Leadership & Management

Finance for NonFinance

Antreneaza-te sa iei decizii intelepte pe baza informatiilor financiare in contextul actual, intr-o simulare de business practica si interactiva.

Afla mai multe

Leadership Strategic

Trainingurile de Leadership Strategic constau intr-un antrenament in arta conducerii. Defineste-ti directia si fii o sursa de inspiratie pentru cei din jur!

Afla mai multe

First Time Manager

Trainingul First Time Manager iti ofera un set de instrumente esentiale in procesul de conducere a unei echipei si sa te dezvolti in rolul de manager.

Afla mai multe

Managementul Schimbarii

Schimbarile si incertitudinea au devenit parte din normalitatea zilnică. Află cum poți creea strategii adaptative pentru a naviga către obiective în contextul de azi.

Afla mai multe

Marketing si Strategie

Antreneaza-te pentru a construi un mix de marketing strategic care sa genereze rezultate si sa creasca valoarea brandului pe care il reprezinti, chiar si in momente dificile.

Afla mai multe

Project Management

Cum poti gestiona eficient proiectele in care esti implicat in organizatia ta, in contextul actual? Descopera instrumente intr-un training practic de Project Management!

Afla mai multe

Vanzari

Telesales & Customer Service

Construieste un "customer journey" legendar intr-o lume in care schimbarile ne guverneaza alegerile zilnice. Antreneaza-te sa-ti consiliezi eficient clientii!

Afla mai multe

Tehnici de vanzare B2B/B2C

Trainingul de vanzare si comunicare cu clientii te ajuta in perfectionarea abilitatilor de vanzare si optimizarea procesului de interactiune cu clientii.

Afla mai multe

Tehnici de vanzare consultativa 

Cursul de vanzare consultativa se adreseaza echipelor de vanzari care ofera produse si servicii adresate clientului final, primesc clientii in magazin/showroom/clinica sau au contact cu acestia pentru a le oferi indrumari in hypermarketuri, la evenimente, targuri ori expozitii.

Afla mai multe

Customer Care

Trainingul de Customer Care te ajuta sa iti antrenezi abilitatile de relationare si comunicare. Ofera clientilor tai experiente memorabile!

Afla mai multe

Negociere si persuasiune

Se spune ca in viata nu primesti ceea ce meriti, ci ceea ce negociezi. Participa la trainingul de Negociere si perfectioneaza-te in arta negocierii.

Afla mai multe

Tehnice

Business Microsoft Excel

"Tips & tricks" in Excel si modalitati de a-ti usura activitatea. Inscrie-te la trainingul de MS Excel si descopera cat de simplu si eficient poti lucra.

Afla mai multe

VBA in Business Microsoft Excel

Aplica functionalitatile Excel si VBA in domeniul tau de activitate, foloseste scurtaturi utile si automatizeaza activitatile care consuma timp.

Afla mai multe

Microsoft PowerPoint

Iti doresti ca informatiile pe care le transmiti sa aiba un impact mai important? Participa la trainingul interactiv de MS Power Point.

Afla mai multe

Microsoft Word

Invata sa lucrezi eficient si usor in Microsoft Word. In cadrul acestui training inveti sa editezi si sa administrezi orice tip de documente text.

Afla mai multe

Microsoft Project

Cursul de MS Project este un training interactiv, pe parcursul caruia vei invata cum poti administra un proiect in scopul eficientizarii proceselor de lucru si al optimizarii resurselor alocate.

Afla mai multe

Cyber Security Awareness

Organizam cursuri securitate cibernetica de top, actualizate permanent! 100% siguranta, economie de timp si bani!

Afla mai multe

Dezvoltare Personala

Process Communication Model® (PCM)

Process Comunication Model® te ajuta sa determini, intr-o intalnire, trasaturile de personalitate ale interlocutorilor. Afla cum!

Afla mai multe

Growth Mindset

O simpla parere despre tine iti poate schimba fundamental viata. Intelege cum functioneaza creierul si antreneaza-te sa cultivi o mentalitate flexibila!

Afla mai multe

Comunicare Asertiva

Invata de la expertii Brightway®️, in cadrul unui training/curs de comunicare, cum sa iti impui punctul de vedere!

Afla mai multe

Problem Solving

Brightway - training Problem Solving pentru angajati si organizatii! Lucram aplicat, cu instrumente practice

Afla mai multe

Curs Inteligenta Emotionala

Emotiile sunt combustibilul care ne alimenteaza comportamentul. Intelege cum le poti gestiona astfel incat sa ai echilibu personal si relatii sanatoase ci cei din jur.

Afla mai multe

Public Speaking

Trainingul de Public Speaking antreneaza abilitatile de vorbit in public si te ajuta sa identifici pasi concreti pentru a realiza o prezentare de succes.

Afla mai multe

Digital Mindset

Inscrie-te la trainingul Brightway de Digital mindset, adopta o noua mentalitate si cele mai noi instrumente!

Afla mai multe

Momentul de Motivare

Momentul de Motivare Brightway® revitalizeaza spiritul echipei tale, aducand un plus de energie si instrumente de lucru in perioade cu schimbari si incertitudine.

Afla mai multe

Managementul Stresului

Participa la un training de dezvoltare personala in care vei constientiza mecanismele tale de stres. Intra in lumea misterioasa a creierului si a lucrului cu tine.

Afla mai multe

Time Management

Oamenii care nu au niciodata timp fac cele mai putine lucruri! Antreneaza-te intr-o simulare interactiva de time management sa faci ceea ce este cu adevarat important.

Afla mai multe

✮ Specializate pe domenii

Cele mai recente Testimoniale
Feedback-ul participantilor este foarte important pentru noi. Vezi ce parere au participantii despre programele Brightway, cum au reusit sa aplice instrumentele primite si care a fost utilitatea practica a conceptelor invatate.
Trainingurile Brightway®
Experientele Brightway® se bazeaza pe ideea de simulare de business si invatare practica. Recream contexte reale de business prin care participantii se regasesc in situatia de a lua decizii si de a experimenta "live" contextul organizational. Inscrie-te acum!
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
 1. Programe de training pentru succes in afaceri si in viata personala!