Cursuri PowerPoint

01.

Despre training

In ce consta Trainingul de Microsoft PowerPoint?

Anul 1985. Cineva, undeva, a simtit nevoia unui suport putin mai interactiv decat o foaie de hartie in timpul unei prezentari. Acel cineva era Robert Gaskins. A gandit si destinat folosirii pe Macintosh un program de prezentare care urma sa revolutioneze maniera in care era vazuta tehnologia si incorporarea ei in prezentarile personale sau profesionale. A fost reperat rapid de Microsoft si achizitionat in doar trei luni de la lansare, devenind printre cele mai importante investitii istorice ale companiei.

36 de ani mai tarziu si traind in cei mai digitalizati ani de pana acum, realizam cat de importante este un curs PowerPoint, de la bancile scolii si pana la mediul business in care activam. Cu ajutorul acestui program incorporat in pachetul Microsoft Office putem crea prezentari profesionale prin succesiuni de pagini. Il putem folosi atunci cand trebuie sa prezentam un raport, sa coordonam o sedinta sau pur si simplu atunci cand dorim sa transmitem cuiva informatii clare si usor de inteles.

Dar pentru ca nimeni nu se naste invatat si versiunile aplicatiilor avanseaza constant, exista informatii sau tehnici pe care nu le dobandim singuri suficient de repede. De aceea, apelam la un expert in domeniu pentru a putea asimila informatiile rapid. Asa a aparut ideea unui training PowerPoint: un antrenament, in timpul caruia sa iti oferim instrumentele necesare realizarii unei prezentari de impact cu ajutorul MS PowerPoint.

Cui se adreseaza Cursul de Microsoft PowerPoint?

Cursurile PowerPoint fac parte din seria de traininguri adresate tuturor utilizatorilor pachetului Office care doresc un set complet de abilitati tehnice.

Le recomandam sa urmeze cursuri PowerPoint in special utilizatorilor de nivel incepator sau mediu care doresc sa creeze sau sa modifice prezentari mai rapid si mai eficient. Bineinteles, ca orice program Brightway®, un curs Power Point va incepe cu diagnoza nivelului la care sunt participantii si, in functie de aceste date, vom construi impreuna un training eficient.

02.

Testimoniale

03.

Rezultate cursului PowerPoint

Participanti
 

Basics. Familiarizarea cu interfata, acces la optiuni de editare si formatare specifice nevoilor individuale de lucru.

Prezentari de impact. Intelegerea instrumentelor de catre cei care urmeaza un training Power Point permite realizarea unor prezentari care pot influenta direct rezultatele ulterioare.

Aplicabilitate practica. Livrarea notiunilor teoretice cu exemple relevante din sfera business si a prezentarilor de succes.

Consultanta. Persoanele care opteaza pentru un curs PowerPoint beneficiaza de 3 luni de consultanta prin telefon sau e-mail din partea trainerului pentru implementarea instrumentelor primite.

Dovada sociala. Obtinerea unei diplome de participare care dovedeste participarea la trainingul Power Point, precum si nivelul de cunostinte dobandit.

Organizatie
 

 Productivitate. Crearea si prelucrarea documentelor mai rapid si mai eficient.

Eficienta intalnirilor. Prin utilizarea prezentarilor interactive invatate la un curs Power Point, poti aduce un nou nivel de energie sedintelor sau intalnirilor.

Know-how-ul echipei. Dobandirea unor tehnici de lucru care vor putea fi ulterior transmise si altor membri ai echipei.

Profesionalism. Atunci cand alegi sa transmiti informatii intr-un stil profesionist, imaginea companiei se consolideaza.

Interactivitate. Networking, noi parteneri si legaturi de afaceri.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Cursuri PowerPoint