Despre noi

Am pornit de la o misiune.

Misiunea pentru care a luat nastere Brightway® si pentru care am continuat sa facem inca din 2004 ce facem azi.

Noi suntem echipa care gandeste, creaza si pune in aplicare programe de dezvoltare personala si profesionala. Traininguri, cursuri, simulari de business, team building-uri, workshop-uri. Asa cum sunt ele prezentate, noi le facem pe toate. Ne plac programele care stimuleaza si dau rezultate atat pe termen scurt, dar mai ales in timp, mizand pe investitiile facute cu cap. Atat de catre angajati, cat si de catre companii.

Ne place sa vorbim despre cum echipa noastra este formata din experti in diverse domenii, de la lideri si manageri de proiect, la oameni de vanzari, la psihoterapeuti si specialisti in resurse umane, oameni de marketing si comunicare creativa, inclusiv adepti de sporturi extreme si tech geeks.

Am mers constant pe ideea imbunatatirii serviciilor noastre de training si team building in functie de cerintele clientilor si ale pietei. Dar cu toate acestea nu ne-am ferit niciodata din a fi sinceri si a-i spune clientului de ce are nevoie de fapt pentru a performa. Si sustinem asta pentru ca suntem intai de toate consultanti pentru client. Am dezvoltat un proces unic prin care ne adaptam la industrie, ideea de business, oamenii din echipa, obiectivele personale si organizationale si asta ne ajuta sa oferim direct sugestiile si serviciile potrivite pentru clientii nostri.

Experimentam si generam noi idei de evenimente, atat pentru B2B cat si Open Events. Adica evenimentele unde poate participa oricine indiferent de companie sau de experienta precendenta. Mizam pe cat de important este sa avem angajati fericiti si sa imbunatatim calitatea vietii oamenilor livrand programe educationale inovatoare si instrumente de management. Ne adresam direct provocarilor zilnice ale persoanelor, echipelor si organizatiilor din mediul de afaceri.

Prin tot ceea ce facem urmarim ca bunastarea, implinirea personala si relaxarea financiara sa reprezinte starea de fapt pentru noi si pentru partenerii nostri.

 

#unlockingyourpotential
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Despre noi