Sales Academy

Transforma echipa ta intr-o forta de vanzare care genereaza rezultate extraordinare!
Află mai multe
01.

Ce inseamna Sales Academy?

Academia de Vanzari este un program unic de dezvoltare a echipei comerciale si optimizare a proceselor de interactiune cu clientii.

Programul este 100% dedicat companiei tale, fiind construit pe baza unui proces de diagnoza si a unei analize amanuntite a intalnirilor cu clientii realizate de consultantii Brightway® impreuna cu fiecare membru al echipei de vanzari.

 
02.

Rezultatele obtinute si etapele cheie in cadrul Academiei de Vanzari:

Radiografia” echipei de vanzari. Un raport ce ofera o imagine de ansamblu asupra echipei si proceselor de vanzare dintr-o perspectiva externa, insotit de un plan de actiuni strategice. Raportul este realizat pe baza observatiilor din intalnirile cu clienti/prospecti, la care consultantii Brightway® participa impreuna cu fiecare membru al echipei, si a discutiilor individuale cu fiecare persoana implicata in procesul de vanzare.

Analiza potrivirii cu postul. Folosind un instrument psihometric si un profil al rolurilor din echipa de vanzari, definit impreuna cu top managementul si fiecare participant, in cadrul acestei academii de vanzari, vom realiza o analiza a potrivirii membrilor echipei cu pozitia pe care o ocupa, insotita de un plan de dezvoltare.

Consultanta pentru optimizarea proceselor. O echipa multidisciplinara de consultanti cu experienta si rezultate dovedite in managementul echipelor de vanzari lucreaza impreuna cu managementul companiei pentru a eficientiza procesele de vanzare existente.

Module de training pentru dezvoltarea abilitatilor. Prin invatare experientiala in cadrul acestui Sales Academy, fiecare membru al echipei se antreneaza sa utilizeze instrumente de comunicare, persuasiune si negociere, dezvoltandu-si noi abilitati.

Shadowing si feedback „on the job”. Fiecare participant va primi feedback din partea trainerilor care vor insoti membrii echipei in interactiunile cu clientii.

Proiecte de implementare si follow-up. Consultantii Brightway® vor stabili impreuna cu managementul companiei proiecte de transformare cu obiective masurabile si vor sprijini echipa pentru implementarea acestora, in urma Academiei de vanzari.

Iti recomandam si
Discuta cu un consultant

Nu ai gasit pe site ce ti se potriveste? Hai sa discutam si sigur avem solutia perfecta pentru nevoile tale sau ale echipei!

Detalii aici
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Sales Academy