Brightway®️ - servicii de consultanta integrate, din 2004

Conform Dictionarului Explicativ al Limbii Romane, consultanta este definita drept "oferirea de sfaturi calificate in probleme de conducere si organizare", in timp ce consultantul este "specialistul care ofera opinii, sfaturi, indicatii si concluzii in chestiuni care privesc domeniul sau". La Brightway®️, vei beneficia de consultanta in afaceri si management de cea mai inalta calitate, intrucat echipa noastra este formata din experti cu studii specializate si multi ani de practica in spate, in domenii precum: leadership, project management, vanzari, psihoterapie, managementul resurselor umane, marketing, comunicare, comunicare creativa, tehnologie etc.

Suntem o companie de consultanta business si management apreciata pe piata, intrucat intotdeauna punem clientul pe primul loc, fie ca vorbim despre persoane fizice sau persoane juridice, mai exact companii mici si mijlocii, multinationale, corporatii etc. In peste 17 ani de activitate organizationala, am invatat din toate exemplele celor care ne-au trecut pragul, avand in acelasi timp si expertiza internationala, motiv pentru care putem oferi servicii de consultanta de top, dar si traininguri, cursuri, simulari de business, workshop-uri, teambuilding-uri etc. Toate aceste programe de dezvoltare organizationala, profesionala si personala imbina teoria si practica, in diferite proportii aferente subiectului abordat, si se bazeaza pe studii de caz unice.

Expertii Brightway®️ in consultanta iti garanteaza rezultate exceptionale atat pe termen scurt, cat si pe termen mediu si lung, dar si solutii inovatoare pentru a iesi dintr-un impas care parea de netrecut pentru compania ta. Astfel, scopul final este obtinerea profitului, insa nu cu orice... pret, ci numai intr-un climat de siguranta, profesionalism si intelegere - adevarati piloni ai oricarei culturi organizationale bine fondate.

Consultanta in afaceri si management - de la teorie la practica

Serviciile de consultanta in management si business Brightway®️ se bazeaza pe cinci directii clare, pe care le vom detalia in continuare. Este vorba despre optimizarea proceselor, atingerea echilibrului financiar, managementul performantei, solidificarea sistemelor de vanzare si logistica si creionarea unui plan puternic de marketing. Aceste cinci elemente sunt indispensabile si, mai mult decat atat, nu pot functiona niciodata complet independent unul fata de celalalt. Din acest punct de vedere, poti privi compania drept un "organism" viu, interconectat, in timp ce consultanta reprezinta privirea de ansamblu care observa toate aspectele si le uneste, facandu-le sa functioneze armonizat.

Consultanta

Optimizare procese

Alege documentarea si optimizarea fluxurilor de procese si vei obtine un impact important pentru repozitionarea si dezvoltarea businessului tau.

Afla mai multe

Echilibru financiar

Descopera strategii de imbunatatire a businessului tau, pornind de la analiza financiara si ajungand la utilizarea eficienta a informatiilor financiare.

Afla mai multe

Managementul performantei

Sistemele de motivare si instrumentele de leadership fac diferenta atunci cand vine vorba de performanta echipei. Perfectioneaza-le!

Afla mai multe

Sistem vanzare si logistica

Readaptarea sistemului de vanzare si logistica la contextul actual reprezinta o cerinta obligatorie pentru un business profitabil.

Afla mai multe

Plan de marketing

Integreaza strategiile de marketing specifice produselor sau serviciilor tale cu cele mai noi modalitati de advertising. Fa-ti un plan!

Afla mai multe

Assessment Centre

Intra in Assessment centre, un tool esential pentru evaluarea personalului! Un pas mai aproape de succes!

Afla mai multe
Cele mai recente Testimoniale
Feedback-ul participantilor este foarte important pentru noi. Vezi ce parere au participantii despre programele Brightway, cum au reusit sa aplice instrumentele primite si care a fost utilitatea practica a conceptelor invatate.
Trainingurile Brightway®
Experientele Brightway® se bazeaza pe ideea de simulare de business si invatare practica. Recream contexte reale de business prin care participantii se regasesc in situatia de a lua decizii si de a experimenta "live" contextul organizational. Inscrie-te acum!
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Brightway®️ - servicii de consultanta integrate, din 2004