Optimizare procese

01.

Despre program

In ce consta consultanta pentru optimizare procese?

In urma raportului obtinut in etapa de diagnoza pentru definirea arhitecturii organizationale, echipa ta va incepe un program de consultanta one-on-one cu specialistii nostri pentru a identifica, detalia si documenta fiecare proces din companie, responsabilii acestora, fise de post, etc. Aceasta documentare poate fi realizata si pe o baza software special creata pentru managementul proceselor, in functie de preferintele fiecarei organizatii.

Specialistii Brightway®️ documenteaza impreuna cu responsabilii de proces fiecare flux existent si in acelasi timp ofera feedback si solutii de imbunatatire pentru eficientizarea proceselor si legaturilor dintre acestea.

Cui se adreseaza?

Programul se adreseaza managerilor de companii mici si mijlocii sau reprezentantilor de departamente din companiile mari, persoanelor responsabile de optimizarea operationala a businessului.

02.

Testimoniale

03.

Rezultate

Participanti

 

Responsabilitati clare. Fiecare "owner" de rol va sti exact care sunt actiunile pe care trebuie sa le faca indiferent de situatie.

Motivatii corespunzătoare. Sisteme de motivare adaptate pentru fiecare tip de rol si senioritate.

Procese eficiente si clare. Fiecare owner de proces lucreaza pentru a obtine eficacitatea si simplificarea propriului proces. 

Transmisibilitate. Facilitarea delegarii, onboardingului sau a transmiterii de informatii pentru perioadele de inlocuire.

✓ Rezolvarea rapida a problemelor. Dificultatile sau problemele care apar vor fi mult mai rapid rezolvate atunci cand exista instructiuni clare. 

Organizatie

 

Fluxuri operationale interdepartamentale. Clarificarea proceselor interne si adaptarea lor la nevoile actuale ale organizației urmarind lantul valoric. Alinierea cu componentele arhitecturii organizatiei. 

✓ Roluri si functiuni ale resurselor umane. Definirea responsabilitatilor membrilor echipei si documentarea rolurilor. 

✓ Integrarea KPIs. Perfectionarea si actualizarea indicatorilor de performanta specifici industriei. Structura adaptativa la schimbarile de mediu de afaceri.

✓ Alinierea proceselor cu viziunea companiei. Creionarea unei structuri a proceselor flexibila la schimbare si usor transferabila.

✓ Adaptarea la standardele impuse de regulamente si industrie. Crearea fluxurilor operationale specifice industriei si specificatiilor.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Optimizare procese