Middle Management Academy

Transforma echipa de Middle Management intr-un motor de dezvoltare al organizatiei!
Află mai multe
01.

Ce inseamna Middle Management Academy?

Academia de training in Middle Management reprezinta un program care faciliteaza constientizarea rolului de Middle Manager si clarificarea responsabilitatilor aferente unei astfel de pozitii. De asemenea, pe parcursul programului, participantii primesc o serie de instrumente de people management si ghidaj pe termen lung in implementarea acestora. Definirea si cristalizarea rolului de team leader reprezinta elemente cheie in dezvoltarea echipelor si talentelor in interiorul organizatiei.

Programul se adreseaza persoanelor care au preluat o functie de management, middle managerilor care vor sa isi dezvolte abilitatile de management, membrilor echipei care urmeaza sa preia un rol de conducere in viitorul apropiat.

 
02.

Rezultatele obtinute si etapele cheie in cadrul Academiei de training pentru Middle Management:

Constientizarea si asumarea rolului managerial. Primul pas in dezvoltarea echipei de Middle Management consta in suportul acordat pentru tranzitia persoanelor cheie din rolul operational in pozitii de ghidare a performantelor membrilor echipei.

Sesiuni de training pentru dezvoltarea abilitatilor. Modulele de training bazate pe invatarea experientiala implica participantii intr-un antrenament practic al abilitatilor de management, comunicare cu echipa si persuasiune.

Implementare si dezvoltare continua. Programul urmareste obiective masurabile, consultantii Brightway® asistand participantii in procesul de implementare, prin sesiuni de follow-up pentru fixarea si particularizarea conceptelor pentru fiecare tip de personalitate din echipa.

Imbunatatirea performantelor echipelor. Aplicarea factorilor motivationali, imbunatatirea abilitatilor de acordare a feedback-ului, implementarea instrumentelor de delegare si organizare a echipei vor genera imbunatatiri masurabile ale performantei echipelor.

Comunicarea constienta. Intelegerea diversitatii modurilor de comunicare a oamenilor si felurilor in care fiecare lider se poate face “auzit” prin adaptarea la fiecare tip de personalitate.

Cresterea sinergiei echipei si diminuarea conflictelor. Traseul de dezvoltare parcurs de fiecare manager produce o schimbare pozitiva ce se multiplica la nivelul intregii organizatii. In functie de proiect, cresterea sinergiei se reflecta concret in rezultatele de business ale companiei.

Iti recomandam si
Discuta cu un consultant

Nu ai gasit pe site ce ti se potriveste? Hai sa discutam si sigur avem solutia perfecta pentru nevoile tale sau ale echipei!

Detalii aici
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Middle Management Academy