Managementul performantei

01.

Despre program

In ce consta programul?

De multe ori, modalitatea in care asiguram retentia de personal in companie si oportunitațile de dezvoltare interne sunt factori care duc la implicare, dedicare din partea echipei si implicit rezultate foarte bune.

Consultantii Brightway® iti ofera sprijin pentru a construi un sistem de management al performantei care sa ii pastreze motivati pe oamenii din echipa ta si sa ii ajute sa isi atinga obiectivele luna de luna. Pornind de la KPIs relevanti, procese interne, responsabilitati clare si pana la surse de motivare interne si externe, vei analiza si implementa alaturi de specialistii nostri un sistem personalizat pentru propria ta companie.

Cui se adreseaza?

Sesiunile de consultanta pentru managementul performanței sunt potrivite pentru managerii care doresc sa imbunatatească atat rezultatele cat si nivelul de satisfactie al oamenilor din echipe. 

02.

Testimoniale

03.

Rezultate

Participanti

 

Claritatea rezultatelor. Managerii vor avea claritate cu privire la performanta reala a fiecarui membru al echipei si a contributiei pentru companie.

Ajustarea obiectivelor. Monitorizarea performantei poate duce la repozitionarea obiectivelor daca acestea sunt nerealiste.

Relatie mai buna cu echipa. Managerii vor optimiza relatia cu membrii echipei prin comunicare mai eficienta bazata pe rezultate.

Decizii mai rapide. Odata cu sistematizarea indicatorilor, deciziile cu privire la planul de cariera a fiecarui angajat vor fi mai usor de luat.

Diminuarea stresului. Un sistem eficient de managementul performantei poate duce la scaderea nivelului de stres pentru manageri.

Organizatie

 

Sistem de motivare. Implementarea unui sistem combinat de motivare interna si externa a angajatilor.

✓ Sistem de monitorizare. Monitoizarea eficienta a performantei si nevoilor de imbunatatire.

Perfectionarea KPIs. Adaptarea indicatorilor de performanta la specificul activitatii fiecarui membru al echipei, senioritate si alti factori diferentiatori.

Performanta echipei. Imbunatatirea rezultatelor companiei apare odata cu performanta crescuta a fiecarui membru al echipei. 

Implicare si loialitate. Compania obtine angajamentul mai puternic al oamenilor odata cu implementarea unui sistem functional.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Managementul performantei