Managementul performantei

01.

Despre program

In ce consta consultanta pentru managementul performantei?

De multe ori, modalitatea in care asiguram retentia de personal in companie si oportunitațile de dezvoltare interne sunt factori care duc la implicare, dedicare din partea echipei, o rata mai mare de retentie a talentelor si, implicit, rezultate de business.

Consultantii Brightway® iti ofera sprijin pentru a construi un sistem de management al performantei care sa ii pastreze motivati pe oamenii din echipa ta si sa ii ajute sa isi atinga obiectivele, luna de luna. Pornind de la viziune, KPIs relevanti, procese interne, roluri si competente clar definite, vei construi si implementa alaturi de specialistii nostri un sistem personalizat pentru propria ta companie.

Procesul de consultanta se deruleaza sub forma unor proiecte cu obiective concrete si masurabile care urmaresc implementarea unui sistem de management al performantei autoreglabil in functie de schimbarile pietei.

Cui se adreseaza?

Proiectele de consultanta pentru managementul performantei sunt potrivite pentru antreprenorii si managerii care doresc sa imbunatateasca atat rezultatele, cat si nivelul de satisfactie al oamenilor din echipe.

02.

Testimoniale

03.

Rezultate

Participanti

Roluri si competente. Definirea competentelor necesare pentru fiecare rol astfel incat sa ai in echipa oameni bine pregatiti si motivati care sa-si atinga obiectivele.

Claritatea rezultatelor. Managerii vor avea claritate cu privire la performanta reala a fiecarui membru al echipei si a contributiei pentru companie.

Definirea unui sistem de antrenament si evaluare. Vei putea sa-ti antrenezi oamenii cu mai putin efort si sa evaluezi constant performanta intr-un mod obiectiv.

Decizii rapide. Odata cu sistematizarea indicatorilor de performanta, deciziile cu privire la planul de cariera a fiecarui angajat vor fi mai usor de luat.

Diminuarea stresului si a efortului in comunicare. Oamenii potriviti cu postul pe care il ocupa si lucrul intr-un sistem de management al performantei te vor ajuta sa atingi obiectivele cu mai putine resurse alaturi de echipa ta.

Organizatie

Eficientizarea sistemului de recrutare. Vei implementa un sistem de recrutare clar si eficient, care va creste rata candidatilor potriviti cu rolul pe care doresti sa il ocupi.

Reducerea timpului de inductie. Prin sistemul de management al performantei vei scurta timpul in care un nou angajat devine productiv pentru companie.

Sistem de monitorizare. Vei putea monitoriza in timp real performanta fiecarui membru al echipei si vei identifica constant nevoile de imbunatatire.

Rata de retentie mai mare. Implementarea unui sistem combinat de motivare interna si externa a angajatilor in functie de performanta va genera o retentie crescuta a oamenilor in companie.

Talent management. Construiesti pentru fiecare post un plan de cariera transparent si asumat, care te va ajuta sa incurajezi talentele si sa atragi persoane care contribuie intr-un mod intraprenorial la dezvoltarea companiei.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Managementul performantei