Training Leadership Strategic - invata sa... conduci responsabil!

01.

Despre training

In ce consta Trainingul de Leadership Strategic?

Programele noastre au la baza nevoile voastre. Adica pentru orice nevoie identificata in procesul vostru decizional, vom gasi impreuna o solutie. Gandim astfel un antrenament practic, de tip simulare, in care participantii lucreaza in echipe de 2-3 persoane. In cadrul acestui training de leadership, mizam pe experienta fiecarui participant, pe deschiderea fata de nevoia pe care trebuie sa o aprofundam si pe lucrul in echipa. Miza, ca in orice business, este realizarea unui plan de leadership strategic, inspirational, scalabil, autofunctional, menit sa rezolve cat mai multe din problemele de leadership/conducere din orice profil/tip de organizatie.

Pe masura ce participantii inainteaza in curs, ei proiecteaza, testeaza si construiesc planurile, utilizand modele si concepte din psihologia comportamentala. Prin trainingul de strategii pentru lideri, se descopera contextele in care oamenii devin motivati, fiind in acelasi timp intr-o continua adaptare la schimbarile rapide ale mediului de business, iar performantele lor devin o obisnuinta.

Participantii descopera totodata ca pot aplica modelele/conceptele in viata personala, in relatiile cu partenerii de viata, copiii si prietenii, fiind motivati sa absoarba si sa aplice cat mai mult din noile “tehnologii de leadership”.

Cui se adreseaza?

Consultanta in Leadership Strategic se adreseaza Managing Parteners/administratorilor, CEOs, team liderilor/sefilor de departament, persoanelor fizice, celor care conduc echipe si isi doresc sa dezvolte sisteme de lucru performante, cu un grad mare de autofunctionalitate, care sa se adapteze continuu la schimbarile mediului de business.

Training de Leadership Strategic Open House

Pentru cei care nu au timp să formeze o echipa sau pur si simplu vor sa isi imbunatatească abilitatile de management pentru propria persoană, am lansat în 2021 o noua sesiune Open House a cursului:

02.

Testimoniale

03.

Rezultate

Participanti
 

Motivare. Vei testa in training mecanisme de gandire, adaptare si motivare a oamenilor, pentru a atinge obiectivele.

Noi deprinderi. Vei trece printr-un proces de asimilare a noilor competente de leadership, in mod practic.

Constientizari. Realizam analiza actiunilor nereusite din trecut, castigand intelepciune in abordarile viitoare. 

Obiective personale. Iti dezvaluim o metoda de stabilire a obiectivelor SMART, competenta transferabila in plan personal si organizational.

Motivatie si energie. Vom genera energie pozitiva si motivatia de a aplica imediat cele invatate, ca urmare a vizualizarii posibilelor solutii.

Organizatie
 

Performanta. Predictibilitate. Garantam participantilor autofunctionalitate, prin insusirea etapelor planului de Leadership Strategic.

Integrare rapida. Garantam un timp mai mic de integrare pentru resursele umane, prin clarificarea etapelor de invatare.

Evitarea greselilor. Creionam unui tablou personal "Asa DA, Asa NU", evitand in viitor decizii costisitoare.

Adaptabilitate. Te invatam cum sa reproiectezi continuu fluxurile operationale, ca urmare a schimbarilor mediului de business.

Motivarea echipei. Cream directii de buna practica si motivare a angajatilor, pentru a actiona intr-o directie comuna.

 

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Training Leadership Strategic - invata sa... conduci responsabil!