Training Leadership Strategic - invata sa... conduci responsabil!

01.

Despre training

In ce consta Trainingul de Leadership Strategic?

Programele noastre au la baza nevoile voastre. Adica pentru orice nevoie identificata in procesul vostru decizional, vom gasi impreuna o solutie. Gandim astfel un antrenament practic, de tip simulare, in care participantii lucreaza in echipe de 2-3 persoane. In cadrul acestui training de leadership, aplicam instrumente pentru a clarifica si implementa viziunea liderului in organizatie si construim o strategie pentru a optimiza procesele, rolurile si sistemul motivational. Miza, ca in orice business, este realizarea unui plan de leadership strategic, inspirational, scalabil, autofunctional, menit sa rezolve cat mai multe din problemele de leadership/conducere din organizatia/departamentul pe care il conduci.

Pe masura ce participantii inainteaza in curs, ei proiecteaza, testeaza si construiesc planurile, utilizand modele si concepte din psihologia comportamentala. Prin trainingul de strategii pentru lideri, se descopera contextele in care oamenii devin motivati, fiind in acelasi timp intr-o continua adaptare la schimbarile rapide ale mediului de business, pentru ca performanta sa devina o obisnuinta.

Participantii descopera totodata ca pot aplica modelele/conceptele in viata personala, in relatiile cu partenerii de viata, copiii si prietenii, fiind motivati sa absoarba si sa implementeze cat mai mult din noile “tehnologii de leadership”.

Cui se adreseaza?

Consultanta in Leadership Strategic este util pentru Managing Parteners/administratori, CEOs, manageri de departament, antreprenori, cei care conduc echipe si isi doresc sa dezvolte sisteme de lucru performante, cu un grad mare de autofunctionalitate, care sa se adapteze continuu la schimbarile mediului de business.

Cum te poate ajuta un Training de Leadership Strategic

02.

Testimoniale

03.

Rezultate

Participanti
 

Clarificarea viziunii, misiunii și valorilor. Iti vei clarifica viziunea, misiunea si valorile si vei construi o strategie de leadership pentru a le implementa in fiecare proces operational.

Optimizarea proceselor. Vei primi instrumente pentru a documenta procesele de busines si a le optimiza, utilizand platforma de business process management ARIS Express.

Planificarea strategica a activitatii. Te vei antrena prin studii de caz sa planifici strategic urmatorii pasi in activitatea ta, mai ales intr-un context plin de incertitudine si volatilitate.

Un sistem motivational. Vei testa in training mecanisme de gandire, adaptare si motivare a oamenilor, pentru a atinge obiectivele. Vei integra tehnicile intr-un sistem motivational pentru compania ta.

Monitorizarea performantei. Vei primi cele mai noi instrumente pentru a conduce echipa pastrand standarde inalte de performanta. Faci schimb de experienta cu lideri de top din diverse domenii de activitate.

Organizatie
 

Posibilitati de scalare. Prin crearea unui sistem de Leadership Strategic autofunctional, organizatia poate multiplica centre de venituri, se poate extinde in alte piete sau pregati pentru fuziuni si achizitii.

Adaptare la schimbarile din contextul actual. Implementarea instrumentelor primite va genera un proces continuu de repozitionare, organizatia va deveni agila in vremuri de incertitudine.

✓ Rata de retentie mai mare. Aplicand strategiile discutate vrei genera un timp mai mic de integrare pentru resursele umane si vei avea o rata de retentiea talentelor mai mare.

Reducerea riscurilor si a greselilor. Sistemul de leadership implementat reduce erorile din procesele operationale si diminueaza riscurile comerciale si financiare ale organizatiei.

Un nucleu dur al echipei motivat. Odată cu alinierea obiectivelor, clarificarea competentelor si a traseului de dezvoltare necesare pentru fiecare rol, vei dobandi echipe de leadership si management motivate.

 

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Training Leadership Strategic - invata sa... conduci responsabil!