Training vanzari B2B si B2C - invata sa (te) vinzi!

01.

Despre training

In ce consta trainingul de Vanzari B2B/B2C?

Ca sa o luam cu inceputul, in piata avem parte o sumedenie de servicii tranzactionabile: business-to-government, business-to-business, business-to-consumer, direct-to-consumer, client-to-business, iar lista este mai lunga. In continuare, ne concentram pe cele mai intalnite doua forme si anume business-to-business (B2B) si business-to-consumer (B2C).

Pentru ambele, am conceput programe de training experientale bazate pe tehnicile necesare de vanzare, in functie de specificul activitatii pe care o desfasoara compania ta. Astfel, fie ca vorbim despre interactiunea dintre business-uri sau de vanzarea consultativa de la business la client, ai nevoie de un curs de vanzari B2B sau B2C, pentru a stapani mai bine aceste tehnici.

Am construit un program de training de vanzari sub forma unei simulari interactive, in care te vei antrena pentru a-ti imbunatati abilitatile personale de vanzare si comunicare cu clientii. In acelasi timp, vei primi un set de tehnici practice pentru a structura mai bine procesul tau de vanzare, imbunatatind in mod concret anumiti indicatori de performanta.

Cui se adreseaza cursul/trainingul de vanzari B2B, B2C?

Ca orice training care contine tehnici de vanzare, acest training marca Brightway®️ este adresat celor care doresc sa dobandeasca tehnici si aptitudini noi pentru a performa indiferent de domeniul din care fac parte.

Dedicam cursul de vanzari B2B si B2C consultantilor de vanzari, antreprenorilor, managerilor, dar si altor membri ai echipei, din departamente conexe, care nu lucreaza direct in vanzari, dar doresc sa inteleaga procesul in ansamblu.

Cum te ajuta un curs de vanzari B2B/B2C?

02.

Testimoniale

03.

Rezultate

Participanti
 

Plan de actiune. Realizam o structura clara a pasilor de vanzare optimi in domeniul tau de activitate;

Prospectare. Punem la punct o strategie de prospectare si abordare a potentialilor clienti, aplicabila in piata in care activezi;

Persuasiune. Iti furnizam un set de tehnici de persuasiune si prezentare a ofertei care te ajuta sa fii mai convingator;

Tehnici de comunicare. Gasim actiuni concrete pentru imbunatatirea comunicarii cu clientii dificili;

Analiza pietei. In cadrul acestui training de vanzari B2B/B2C, iti furnizam o metoda de analiza a publicului tinta pentru produsele/serviciile vandute.

Organizatie
 

Organizare si comunicare. Cream unui proces intern masurabil printr-un set de KPIs;

Proceduri. Punem la punct un sistem de procese clare si usor de folosit, insotite de metode de ajustare in timp;

Rata de conversie. La acest curs/training de vanzari B2B, B2C, afli tehnici pentru cresterea numarului de intalniri si contracte semnate;

Evaluarea clientilor. Iti aratam metode de identificare a stilului personal al clientilor si te ajutam sa iti adaptezi abordarea;

Fidelizarea clientilor. O mai buna relationare cu clientii se reflecta direct in rata de retentie a acestora.

 

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Training vanzari B2B si B2C - invata sa (te) vinzi!