Training vanzari B2B si B2C - invata sa (te) vinzi!

01.

Despre training

In ce consta trainingul de Vanzari B2B/B2C?

Procesul de vanzare s-a transformat in ultimii ani. Odata cu digitalizarea, clientii au devenit mai informati, isi cunosc deja nevoile inainte de o intalnire cu reprezentatii de vanzari si au o imagine asupra preturilor. De aceea, rolul consultantilor de vanzari devine mai important, iar abilitatile necesare pentru succesul in vanzarile business-to-business (B2B) si business-to-consumer (B2C) devin mai complexe.

Pentru ambele tipuri de vanzare, am conceput programe de training experientale bazate pe cele mai noi studii si tehnici de vanzari, in functie de specificul activitatii pe care o desfasoara compania ta. Astfel, fie ca vorbim despre interactiunea dintre business-uri sau de vanzarea consultativa catre clientul final, este util sa parcurgi un curs de vanzari B2B sau B2C.

Am construit un program de training de vanzari sub forma unei simulari interactive, in care te vei antrena pentru a-ti imbunatati abilitatile personale de vanzare si comunicare cu clientii. In acelasi timp, vei primi un set de tehnici practice pentru a structura mai bine procesul tau de vanzare, imbunatatind in mod concret anumiti indicatori de performanta.

Cui se adreseaza cursul/trainingul de vanzari B2B, B2C?

Ca orice training care contine tehnici de vanzare, acest curs marca Brightway®️ este adresat celor care doresc sa dobandeasca metode si aptitudini noi pentru a deveni un top performer in vanzari.

Dedicam cursul de vanzari B2B si B2C consultantilor de vanzari, antreprenorilor, managerilor, dar si altor membri ai echipei, din departamente conexe, care nu lucreaza direct in vanzari, dar interactioneaza cu clientii.

Cum te ajuta un curs de vanzari B2B/B2C?

02.

Testimoniale

03.

Rezultate

Participanti
 

Strategii de prospectare. Punem la punct o strategie de prospectare si abordare a potentialilor clienti, aplicabila in piata in care activezi, in contextul actual. Analizam trendurile pietei.

Metode pentru a descoperi motivatiile de cumparare. Folosim cele mai noi studii de psihologie comportamentala, tehnici de adresare a intrebarilor, reflectarea, etichetarea. Ne antrenam prin studii de caz.

Pasi pentru a initia primul contact. Construim o strategie personalizata pentru a avea un prim apel telefonic si o prima intalnire care sa transforme contactele reci in oportunitati de vanzare.

Tehnici de negociere si persuasiune. Iti furnizam un set de tehnici de persuasiune si prezentare a ofertei care te ajuta sa fii mai convingator. Analizam instrumente de negociere cu fiecare tip de client.

Strategii de follow-up. In cadrul acestui training de vanzari B2B/B2C, iti furnizam strategii pentru a realiza un follow-up prin care sa construiesti relatii durabile si sa obtii vanzari recurente.

Organizatie
 

Organizare si comunicare. Cream unui proces intern masurabil printr-un set de KPIs;

Proceduri. Punem la punct un sistem de procese clare si usor de folosit, insotite de metode de ajustare in timp;

Rata de conversie. La acest curs/training de vanzari B2B, B2C, afli tehnici pentru cresterea numarului de intalniri si contracte semnate;

Evaluarea clientilor. Iti aratam metode de identificare a stilului personal al clientilor si te ajutam sa iti adaptezi abordarea;

Fidelizarea clientilor. O mai buna relationare cu clientii se reflecta direct in rata de retentie a acestora.

 

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Training vanzari B2B si B2C - invata sa (te) vinzi!