Cursuri Public Speaking - vocea ta merita auzita!

01.

Despre training

In ce consta cursul de Public Speaking?

Cate momente cu emotii si trac de vorbit in public ai avut in cariera? Daca esti printre cei care au trecut peste etapa asta, te felicitam si te invitam sa aplicam instrumente pentru ca prezentarile tale sa straluceasca! Daca inca iti transpira palmele cand vine vorba de a pune ordine in cuvinte in fata colegilor sau in fata unui board, atunci putem lucra impreuna la acest aspect, in cadrul unui curs de public speaking.

Desi ai putea crede ca sunt persoane care sunt oratori innascuti, cercetarile si experienta noastra arata ca abilitatea de a vorbi in public este dobandita pe parcursul vietii. Este adevarat ca anumite calitati native ajuta, dar oricine se poate antrena sa devina un bun public speaker.

In echipa Brightway® am pus cap la cap un curs/training de public speaking special conceput pentru tine. Vei invata si exersa cele mai bune tehnici de vorbit in public intr-un mediu care faciliteaza invatarea accelerata si vei fi motivat sa te autodepasesti!

Cursul de Public Speaking cuprinde toate notiunile necesare organizarii si sustinerii unui discurs, in sensul structurarii unei prezentari pe etape clar definite, stabilirii instrumentelor cheie de transmitere a mesajului catre public si interactiunii cu participantii.

Pe parcursul trainingului de public speaking, analizezi tipurile de mesaj, public si speaker si primesti pasi concreti prin care sustii o prezentare. Un alt aspect dezbatut este cel al blocajelor de ordin emotional si pentru asta ne antrenam in simulari urmate de feedback din partea colegilor si a trainerului.

Cui se adreseaza cursurile de vorbit in public?

Trainingul de Public Speaking se adreseaza tuturor celor care doresc sa sustina un discurs public intr-o maniera desavarsita, sa invete sa construiasca modalitati interesante de sustinere a prezentarilor sau sa transmita un mesaj de impact. Indiferent de functie sau de domeniu, abilitatile de comunicare sunt esentiale pentru a putea atinge perfomante!

Ce inveti la un training de public speaking?

02.

Testimoniale

03.

Rezultate

Participanti
 

Structurarea unui discurs. Analizezi discursuri memorabile si primesti o structura care te ajuta sa construiesti prezentarea in functie de scop, audienta si nevoile acesteia.

Gestionarea tracului si a blocajelor. In cadrul cursului de public speaking, constientizezi care sunt mecanistele tale de auto-sabotaj cand sustii un discurs si primesti instrumente / tehnici pentru a le gestiona.

Tehnici de comunicare a unui mesaj. Storytelling. Primesti metode prin care poti transmite mesajul tau si inspira publicul. Analizezi ingredientele care pot face o prezentare sa straluceasca.

Strategii de interactiune cu participantii. Te ajutam sa deprinzi anumite abilitati cheie pentru a te conecta cu publicul tau. Inveti sa interactionezi cu participantii si sa obtii feedback.

Antrenament si feedback. La cursul de vorbit in public marca Brightway®, te antrenezi sa sustii o prezentare in diverse simulari, primesti asistenta si recomandari din partea trainerului si a colegilor.

Organizatie
 

Imbunatatirea imaginii companiei. Prin cresterea calitatii prezentarilor sustinute de participanti catre partenerii de business, organizatia isi va imbunatati imaginea in piata in care activeaza.

Imbunatatirea ratei de conversie. Mesajele bine comunicate vor spune povestea solutiilor oferite de organizatie si vor genera o rata de succes mai mare in relatia cu partenerii comerciali.

Claritate in sedinte interne. Participantii se antreneaza sa structureze o prezentare si sa creeze interactiune, fapt care imbunatateste comunicarea in interiorul organizatiei.

 Argumentarea propunerilor. Membrii echipei invata sa argumenteze intentiile si deciziile, va exista o fluidizare a proceselor decizionale in care sunt implicati mai multi stakeholderi.

Utilizarea potentialului resurselor interne. Participantii vor avea incredere si know-how pentru a sustine workshop-uri catre colegi. Astfel, vor putea transmite viziunea companiei si informatii esentiale catre persoanele care se alatura echipei.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Cursuri Public Speaking - vocea ta merita auzita!