Training Growth Mindset

01.

Despre training

In ce consta trainingul Growth Mindset?

Probabil ca nu exista perioada mai buna ca aceasta pentru a aduce schimbari in modul in care traim. Si aici ne referim clar la imbunatatiri in modul de lucru, modul de interactiune cu ceilalti, dar si la modul de a gandi!

Schimbarea este un aspect natural care apare cu periodicitate in toate aspectele vietii. Unele organisme se adapteaza sau evolueaza, altele dispar. Un moment de criza poate sa reprezinte un adevarat accelerator al transformarilor pozitive!

Insa, pentru ca uneori schimbarile din jur pot fi prea drastice si nu le putem gestiona asa cum trebuie, cea mai buna investitie este ajutorul extern. Obiectiv si rational, am conceput un training Growth Mindset care ajuta, explica si faciliteaza adaptarea la schimbare din toate punctele de vedere. Acesta este un antrenament al abilitatilor de relationare si al inteligentei emotionale, tot mai necesara in contextul actual.

Un mod de gandire focalizat pe crestere, pe adaptarea la schimbare si pe imbunatatirea relatiei cu noi insine, dar si cu ceilalti, este indispensabil pentru companie in contexte de criza sau in momente dificile.

Cui se adreseaza trainingul Growth Mindset??

Acest program este destinat echipelor care, in contextul actual, au resimtit tensiuni emotionale, care au avut dificultati in procesarea schimbarilor survenite sau care pur si simplu au nevoie de un "refresh" in urma acestei perioade dificile din multe puncte de vedere.

02.

Testimoniale

03.

Rezultate trainingului Growth Mindset

Participanti

 

Capacitatea de se adapta la schimbari neprevăzute. O abilitate esentiala pentru membrii echipei, care va determina dezvoltarea viitoare.

Inteligenta emotionala. Persoanele care vor urma un training Growth Mindset vor putea sa-si inteleaga mai bine propriile emotii (reale sau mascate) si vor avea capacitatea sa identifice emotiile celorlalti.

Cresterea motivatiei. In perioadele dificile, este important sa ramai motivat si sa mentii ritmul de lucru.

Gestionarea conflictelor. Intelegerea rolurilor pe care oamenii le joaca uneori si constientizarea propriilor obisnuinte disfunctionale imbunatatesc relatiile cu ceilalti.

Incredere in sine si energie. Iesirea din zona emotional-negativa de supravietuire si revenirea la gandirea rationala de identificare a solutiilor pozitive determina cresterea energiei.

Organizatie

 

Adaptare la schimbare. Schimbarea reprezinta un factor de stres pentru oricine, iar o buna capacitate de adaptare reprezinta un avantaj pentru organizatie.

Rezultate mai bune. Diminuarea tensiunilor din echipa duce la o capacitate de concentrare mai buna si la cresterea performantei.

Coeziunea echipei. In urma unui training Growth Mindset, interactiunea si conectarea dintre membrii echipei creste.

Cresterea motivatiei. Participantii regasesc elemente din motivatia intrinseca, care ii va tine implicati mai mult timp.

Diminuarea conflictelor. Identificarea unor cauze reale ale conflictelor din echipa duce la rezolvarea lor si prevenirea altor tensiuni viitoare.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Training Growth Mindset