Training Growth Mindset

01.

Despre training

In ce consta trainingul Growth Mindset?

Probabil ca nu exista perioada mai buna ca aceasta pentru a aduce schimbari in modul in care traim. Si aici ne referim clar la imbunatatiri in modul de lucru, modul de interactiune cu ceilalti, dar in primul rand la modul de a gandi!

Schimbarea este un aspect natural care apare cu periodicitate in toate aspectele vietii. Unele organisme se adapteaza sau evolueaza, altele dispar. Un moment de criza poate sa reprezinte un adevarat accelerator al transformarilor pozitive!

Insa, pentru ca uneori schimbarile din jur pot fi prea drastice si nu le putem gestiona asa cum trebuie, cea mai buna investitie este ajutorul extern. Obiectiv si rational, am conceput un training Growth Mindset care ajuta, explica si faciliteaza dezvoltarea unei mentalitati agile, care sa te ajute sa navighezi catre obiective in perioade prospere, dar si in vremuri tulburi. Te vei echipa cu instrumente de care potenteaza "growth mindset", un mod de gandire tot mai necesar in contextul actual.

Mentalitatea focalizata pe a invata din greseli, pe a te adapta la schimbare, a imbunatati relatia cu noi insine, dar si cu ceilalti, este indispensabila pentru companie in contexte de criza sau in momente dificile.

Cui se adreseaza trainingul Growth Mindset?

Acest program este destinat persoanelor si echipelor care caută noi perspective in contextul actual, traverseaza perioade cu tensiuni emotionale, au avut dificultati in procesarea schimbarilor survenite sau care pur si simplu au nevoie de un "refresh" in urma acestei perioade dificile din multe puncte de vedere.

02.

Testimoniale

03.

Rezultate trainingului Growth Mindset

Participanti

 

Capacitatea de te adapta la schimbari neprevăzute. O abilitate esentiala pentru fiecare dintre noi, care are legatura directa cu modul nostru de gandire si determina dezvoltarea viitoare.

Intelegerea legaturii gânduri - emoții - comportamente. Urmand un training Growth Mindset vei constientiza modul de gandire, propriile emotii si tiparele de comportament. Strategii pentru a crea noi obiceiuri.

Cresterea motivatiei. In perioadele dificile, este important sa ramai motivat si sa mentii ritmul de lucru. Pe parcursul cursului Growth Mindset construiesti o strategie pentru a activa motivatiile interioare.

Gestionarea conflictelor. Intelegerea neurotransmitatorilor si a rolurilor subconstiente pe care oamenii le adopta uneori generand relatii disfunctionale cu ceilalti. Antrenament de comunicare si autocontrol.

Incredere in sine si energie. Metode pentru a iesi din zona emotional-negativa de supravietuire si a reveni la gandirea rationala si comportamente alimentate de emotii pozitive. Plan personal de wellbeing. 

Organizatie

 

Cresterea nivelului de initiativa. Instrumentele pe care le aplica participantii vor creste initiativa personala, vor genera idei si perspective noi, ceea ce reprezinta un avantaj competitiv pentru organizatie.

Adaptabilitate crescuta. Mentalitatea flexibila pe care participantii si-o antreneaza formeaza o echipa agila si crestere rapiditatea cu care organizatia raspunde schimbarilor din domeniul actual.

Cresterea capacitatii de repozitionare dupa esec. In urma unui training Growth Mindset, participantii construiesc strategii pentru a depasi esecul intr-un mod constructiv.

Cresterea motivatiei. Participantii parcurg un proces de autocunoastere pentru a-si intelege tiparele de gandire si emotiile, fapt care genereaza un nivel de energie ridicat si motivatie pe termen lung.

Diminuarea conflictelor. Instrumentele primite ajuta membrii echipei sa rezolve conflictele si sa prevena tensiuni viitoare. O echipa unita conduce la cresterea performantei organizationale.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Training Growth Mindset