Cursuri VBA Excel, pentru maximum de randament!

01.

Despre training

In ce consta cursul de VBA in Business Microsoft Excel?

Inainte de a raspunde la intrebare, sa explicam care este functionalitatea acestui program si ce inseamna VBA in completarea functiilor de baza pe care ni le ofera Excel.

In practica, vorbim despre un cod. Incepem cu Visual Basic, care este un sistem de programare pentru computer creat si detinut in totalitate de Microsoft. Acesta a avut ca scop initial eficientizarea scrierii programelor pentru sistemul de operare Windows, pentru computere.

Visual Basic for Application, cu acronimul VBA, este un subset de limbaj de programare Visual Basic, extrem de puternic, care vine la pachet cu mare parte din programele si aplicatiile Office. Prin extensia VBA, putem automatiza procesele pe care le folosim in mod curent in aplicatiile Office, dar ce este cu atat mai interesant este ca le putem eficientiza si intre ele. Practic, putem face aplicatiile sa comunice intre ele.

Pentru a automatiza orice proces repetitiv, noi putem accesa si inregistra macrocomenzi in Microsoft Excel. Indiferent de ordinea datelor, chiar si aleatorie, se poate aplica un format unic tuturor acestora. Pentru ca oricand avem nevoie de acele functii aplicate noi putem seta o macrocomanda, reusim sa ne usuram considerabil munca, devenind eficienti si scurtand timpul de executie.

Pe scurt, trainingul VBA Excel ofera utilizatorilor notiuni specifice despre cum pot automatiza sarcinile din program care implica o cantitate mare de date si care necesita timp pentru a fi procesate.

In cadrul cursului VBA, participantii vor invata ce este, cum si cand poate fi folosit VBA, alaturi de o serie de exemple practice si notiuni tehnice cheie: conceptul de obiect si colectie de obiecte, macros, variabile si constante, tipuri de date, utilizarea array-urilor de date, controlul fluxului programului si luarea deciziilor, definirea si rularea functiilor definite de utilizator UDF, gestionarea si tratarea erorilor in VBA, interactiunea cu utilizatorul prin UserForms, folosirea de casete de text, butoane de comanda, casete combinate si alte controale.

Cui se adreseaza trainingul/cursul VBA Excel?

Cursul Business Microsoft Excel cu VBA se adreseaza utilizatorilor avansati de Excel care vor sa treaca la cel mai inalt nivel de automatizare a activitatilor si proceselor.

Am conceput acest training de VBA special pentru cei care folosesc repetitiv sau frecvent Microsoft Excel sau pentru cei care doresc sa dezvolte interfete si formulare de interactiune cu utilizatorul.

Ce inveti in cadrul unui training VBA Excel?

02.

Testimoniale

03.

Rezultate

Participanti
 

Programare. Vei invata tehnici avansate de programare VBA si iti vei dezvolta o gandire structurata.

Automatizare. Un curs VBA Excel ajuta la facilitarea sarcinilor de lucru si economie de timp, care poate fi reinvestit in alte proiecte.

Aplicabilitate practica. Vei fi pus fata in fata cu studii de caz si exemple concrete din activitatea proprie.

Interactivitate. Rezolvam exercitii individuale si de grup, oferim solutii particularizate in functie de cerintele participantilor.

Dovada sociala. Dupa absolvirea trainingului VBA, vei primi o diploma de participare care confirma nivelul de cunostinte in acest domeniu.

Organizatie
 

Optimizarea proceselor. Un curs VBA ajuta la automatizarea actiunilor derulate repetitiv sau frecvent in Excel.

Raportarea eficienta. Te ajutam cu optimizarea analizei datelor si generarea de rapoarte prin proceduri automate.

Aplicatii VBA. Facilitam dezvoltarea aplicatiilor VBA cu inalt grad de interactivitate, prin utilizarea de controale, formulare si interfete personalizate.

Gestionarea volumului mare de date. Te ajutam in gestionarea fisierelor mari si a colectiilor de worksheets in VBA.

Integrare. In urma cursului VBA, vei putea "corela" programul Microsoft Excel cu alte aplicatii din VBA.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Cursuri VBA Excel, pentru maximum de randament!