Curs Time Management - gestioneaza-ti cea mai importanta resursa!

01.

Despre training

In ce consta trainingul de Time management si organizare?

Oamenii care nu au niciodata timp fac cele mai putine lucruri - daca iti suna cunoscut, atunci esti in locul potrivit.

Volumul ridicat de informatii, intr-o lume in care schimbarile si volatilitatea sunt certitudini, face ca abilitatile de a stabili prioritati si de a lua rapid deciziile potrivite sa fie esentiale pentru atingerea rezultatelor. Si, pentru ca de multe ori cadem in capcana de a supraestima timpul alocat pentru diverse proiecte sau omitem sa luam in calcul neprevazutul ce poate interveni in programul nostru, ajungem in puncte de stres in care timpul ni se pare un dusman.

Chiar daca in ultima vreme simtim ca timpul s-a comprimat si poate nu ne mai ajung orele din zi sa facem tot ceea ce ne dorim, iti propunem un antrenamnet care te va ajuta indiferent de domeniul de activitate sau de cate ore lucrezi - mai exact, un Training in Time Management pentru tine si echipa ta.

Cursul de Time Management se desfasoara sub forma unei simulari interactive (Comoara din Carpati), pe parcursul careia vei constientiza care sunt obiceiurile neproductive la nivel individual/organizational si te vei antrena sa aplici instrumente pentru cresterea productivitatii.

Cui se adreseaza cursul de managementul timpului?

Trainingul de Time Management se adreseaza persoanelor/echipelor care au nevoie de o noua perspectiva asupra gestionarii activitatilor zilnice, pentru a-si atinge obiectivele. Oricine simte ca perioadele prin care trece sunt coplesitoare din perspectiva volumului de activitate este personajul perfect pentru a se antrena in cursul de managementul timpului. Ne adresam antreprenorilor, managerilor, specialistilor si oricui doreste sa-si imbunatateasca modul in care gestioneaza proiectele si activitatile zilnice.

Cum te ajuta un training in time management?

02.

Testimoniale

03.

Rezultate

Participanti
 

Obiective si prioritati. Inveti cum sa stabilesti obiective si sa creezi obiceiuri sanatoase. Iti aratam metode pentru prioritizarea sarcinilor si gestionarea unui volum mare de munca.

Planificare dinamica a activitatii. In cadrul cursului de managementul timpului, dezvoltam un sistem pentru planificarea eficienta a activitatilor zilnice in conditii de incertitudine si neprevazut.

Gestionarea intreruperilor. Iti oferim instrumente pentru diminuarea intreruperilor si a "timpilor morti" din activitatea ta. Afli cum poti gestiona mai eficient proiectele de care te ocupi.

Echilibru personal. Constientizezi modul in care poti sa atingi un echilibru intre viata profesionala si personala. Construiesti strategii pentru a aloca timp lucrurilor cu adevarat importante pentru tine.

Hotii de timp si cresterea productivitatii. Identifici strategii pentru a combate hotii de timp din activitatea ta. Cream impreuna un plan de actiune pentru atingerea rezultatelor profesionale.

Organizatie
 

Eficienta si productivitate. Acest training de time management prezinta solutii pentru optimizarea fluxurilor de lucru, astfel incat activitatile care genereaza rezultate sa aiba prioritate.

 O mai buna organizare. Ajutam la imbunatatirea proceselor de organizare interna si cresterea productivitatii echipei, prin implementarea unui set de KPIs si a unor metode agile de time management.

Respectarea termenelor limita. Iti oferim instrumente pentru a respecta termenele limita in proiectele gestionate de membrii echipei si de a avea o mai buna predictibilitate in proiectele cheie.

Waste of time. Participantii aplica instrumente pentru a identifica zonele critice care genereaza productivitate scazuta si a le diminua sau elimina. Utilizam cele mai noi instrumente si cercetari in time management.

Economie de resurse. In cadrul acestor cursuri de time management, participantii se antreneaza prin simulari si studii de caz sa aloce eficient resursele, fapt care genereaza costuri mai mici pentru organizatie.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Curs Time Management - gestioneaza-ti cea mai importanta resursa!