Training Microsoft Word

01.

Despre training

In ce consta trainingul de Microsoft Word?

Despre Microsoft Office Word stim ca este de departe cel mai folosit program de redactare, modificare si stocare de documente din lume. Acesta face parte din suita programelor Office care au revolutionat maniera in care se digitalieaza informatia de mai bine de 35 de ani.

Programul Microsoft Word se bazeaza pe intelegerea optiunilor care faciliteaza editarea unui document si formatarea lui intr-o maniera personalizata in termeni de dimensiuni, aliniere, culori si elemente grafice.

Anii trec si maniera in care programul se prezinta este diferita de la o editie la alta. Pasii de baza in crearea si partajarea documentelor sunt la fel pentru toata lumea. Difera doar instrumentele puternice de editare si revizuire din Microsoft Office Word, pe care trebuie sa le stapanim bine pentru a ne eficientiza munca si documentele.

Pentru ca este un program esential in desfasurarea activitatii profesionale si este actualizat constant cu versiuni din ce in ce mai complexe si functii din ce in ce mai vaste, un training Microsoft Word poate fi cea mai buna idee pentru echipele care vor un boost de abilitati tehnice. Pe parcursul cursului, sunt prezentate instrumente de automatizare a documentului, in sensul generarii unui cuprins, inserarii unui antet si/sau subsol si conceperii de sabloane pentru campanii de e-mail.

Dupa finalizarea unui curs Microsoft Word, participantii vor beneficia de 3 luni de consultanta din partea trainerului pentru implementarea cu succes a instrumentelor primite.

Cui se adreseaza trainingul Microsoft Word?

Un curs Microsoft Word este destinat utilizatorilor de nivel incepator sau mediu care isi doresc sa prelucreze documentele de lucru mai rapid si mai eficient.

02.

Testimoniale

03.

Rezultate cursului Microsoft Word

Participanti
 

Familiarizarea cu mediul de lucru. Acces la o serie de optiuni de editare si formatare si tips & tricks.

Automatizari. Intelegerea instrumentelor care sa permita automatizarea documentului (summary, header & footer, mail merge etc.).

Aplicabilitate practica. Prezentarea notiunilor teoretice pe baza unor exemple inspirate din mediul de afaceri si studii de caz.

Consultanta si implementare. Daca vei alege sa urmezi un training Microsoft Word, vei beneficia de 3 luni de consultanta prin telefon sau e-mail.

Dovada sociala. Persoanele care parcurg cursuri Microsoft Word obtin la final o diploma de participare care atesta parcurgerea programului, dar si gama larga de cunostinte acumulate.

Organizatie
 

 Productivitate. Realizarea si editarea documentelor intr-un timp mai scurt si intr-o maniera mai eficienta.

Economisirea timpului. Taskurile administrative se pot desfasura intr-un timp mai scurt, iar timpul castigat poate fi reinvestit.

Know-how-ul echipei. Persoanele care urmeaza un training Microsoft Word le pot prezenta membrilor echipei ce tehnici de lucru au dobandit.

Noi oportunitati. Cunoasterea modului de lucru Brightway si stabilirea unui plan de training viitor.

Interactivitate. Networking, noi parteneri si legaturi de afaceri.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Training Microsoft Word