DOGZ

01.

Detalii

Care este ideea workshop-ului?

Stim ce inseamna sa fim prinsi in agitatia cotidiana si cum se simte cand ne scapa printre degete lucrurile cu adevarat importante din viata noastra. De aceea, cand vine vorba despre relatii si aprecierea lor, cainii pot fi prietenii de la care sigur invatam cate ceva.

Te invitam la un workshop unic in Romania, despre incredere, echipa, disciplina, curaj, dar si despre responsabilitate sociala. All in one.

Te antrenezi sa lucrezi mai bine in echipa alaturi de un Instructor Canin si un Business Trainer. Afli din lucrul cu cainii salvatori cate ceva despre tine, despre psihologia increderii si cum sa ai relatii armonioase

Structura atelierului unic DOGZ ne permite sa invatam de la instructori elemente utile despre psihologia cainilor, aplicabile in relatiile interumane. Impreuna ne antrenam sa ne folosim gesturile, intonatia, postura, rabdarea. Impreuna invatam despre tiparele de comportament, factorii de stres, procesul de schimbare, procesele terapeutice si misiunile unui caine salvator. 

Fiecare participant/a va trece prin fazele de incredere, putere si autoritate, dobandind pana la finalul antrenamentului constientizari cu un impact extraordinar atat in viata personala, cat si in viata profesionala.

Procente din valoarea acestui workshop vor fi redirectionate catre o Asociatie Non-Profit. Sustinem eroii in actiune care ajuta autoritatile publice in situatii de criza precum cutremure sau disparitii. Au nevoie de noi pentru a mentine constanta pregatirea cainilor de utilitate sociala, pentru a integra in diferite organizatii guvernamentale sau neguvernamentale folosirea cainilor utilitari, pentru a educa opinia publica despre beneficiile interactiunii om-animal. Dar mai ales pentru de pregatirea echipelor de Caini de Salvare & Caini pentru Terapia Asistata de Animale. 

De ce este programul DOGZ unic si imperios in Romania? In activitatile de cautare si salvare un caine face cat 50 de persoane. Componenta CSR permite companiilor si participantilor sa ramana activi prin donatii, ore de voluntariat sau suport logistic in desfasurarea activitatii acestora.

02.

Testimoniale

03.

Rezultate

Ce obtine echipa?

Incredere. Curaj. CSR. 

✓ Ne cunoastem mai bine departe de cliseele vietii de la birou printr-un workshop unic in Romania
✓ Constientizam importanta lucrului in echipa, lucram pe increderea din cadrul echipei si indiferent de diferentele dintre colegi depasim barierele personale
✓ Realizam strategii si planuri de actiune pe termen scurt 
✓ Exersam pozitii in comunicare si gestionarea factorilor de stres
✓ Iesim din zona de confort si invatam practici de dresaj si tehnici de auto-control prin relatia om-caine
✓ Prin tehnicile de dresaj dezbatem subiecte precum initierea unei legaturi, management emotional, relatia conflict/contaminare si relatia recompense/pedepse
✓ Punem accent pe psihologia motivarii si increderea in propria persoana
✓ Intareste responsabilitatea sociala, ofera oportunitatea de voluntariat in cadrul Clubului Cainilor Utilitari, cat si donarea catre acesta 
Imagini de la ultimele evenimente Brightway®
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. DOGZ