Echipa Brightway®

Alexandru Margineanu

Project Manager & IT Trainer

01.

Profil

Alexandru este un excelent pedagog, implementand prin programele de training si consultanta moduri de lucru si strategii care au un impact imediat in organizatiile participantilor, reusind sa aduca o economie de costuri, timp, resurse si un plus de eficienta.

Are certificarea Microsoft Office Master, care cuprinde acreditari pentru MS Word, MS Excel, MS Powerpoint, MS Outlook, MS Access. Totodata, are certificarea Microsoft Office Project, Managing Projects.

Este trainer acreditat ANC (ex. CNFPA) si coordoneaza training-uri si proiecte de consultanta in domeniile: IT&C, project management, pachetul software Microsoft Office.

02.

Experienta

  • Alexandru are peste 10 ani de experienta in pozitia de trainer, iar in domeniul IT&C a finalizat cu succes proiecte de training, dezvoltare si lansare de produs in cadrul organizatiilor AMA Romania, Advantage Software Factory, Colt Romania.

  • A dezvoltat programe practice si interactive de training, aplicabile in domeniul de activitate al participantilor si adaptate la gradul de pregatire al acestora, pentru utilizarea in mediul de business a unor notiuni tehnice precum pachetul software Microsoft si diferite instrumente de lucru utilizate in IT&C si Project Management.

  • A coordonat proiecte de training si consultanta la nivel national si international. A sustinut sesiuni de coaching si consultanta cu middle si top manageri pentru a implementa conceptele si strategiile livrate in cadrul programelor de training.

  • Alexandru face parte din echipei Brightway® implicandu-se in proiectele de training si consultanta derulate cu firme ce activeaza in domeniile productie/distributie software, IT&C.

03.
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Alexandru Margineanu