Leadership strategic - București

01.

Despre Training

✓ Trainingul se desfășoară în București, pe 28-29 Martie, în intervalul 09:00-18:00.
✓ Participanții primesc teme de implementare.
✓ Păstrăm stilul de livrare interactiv prin învățare experiențială.

În ce constă programul de Leadership Strategic?

Construim un program sub forma unui antrenament practic online de tip simulare, în care participanții lucrează în echipe de 2-3 persoane și pentru a construi un plan de Leadership Strategic - inspirațional, scalabil, auto-funcțional, menit să rezolve cât mai multe din provocările concrete de conducere a echipelor cu care se confruntă participanții.

Pe măsură ce participanții proiectează și testează strategii utilizând modele din psihologia comportamentală, vor descoperi contextele în care oamenii devin motivați, nivelul ridicat de performanță devine o obișnuință și adaptarea la schimbările rapide ale mediului de business un proces continuu. Există o întreagă serie de avantaje de care se bucură fiecare participant la un astfel de curs și care îl vor ajuta să fie mai performant și să dea, în acest fel, un impuls evoluției sale în carieră. Cu alte cuvinte, ce se poate obține în urma participării la trainingul de leadership strategic?

• stabilirea unor obiective personale cât se poate de clare, ca urmare a unei metode care s-a dovedit extrem de eficientă în acest sens;

• eficientizarea completă a organigramei prin aprofundarea procedurilor interne și fluxurilor din companie;

• conștientizări aprofundate, datorită analizei acțiunilor nereușite din trecut, cu scopul de a câștiga înțelepciune în abordările viitoare;

• o motivare suplimentară și energie, datorită faptului că testăm constant noi mecanisme de gândire, de adaptare și de motivare a oamenilor, pentru a vă determina și ajuta să atingeți obiectivele propuse;

• reorganizarea fluxurilor de activități folosind noi aplicații și instrumente care vin în ajutorul antreprenorilor, managerilor, liderilor;

Prin Trainingul de Leadership Strategic ne adresăm directorilor executivi, antreprenorilor, managerilor de departamente cu rol strategic în organizație, și cu precădere oricărui lider care vrea să implementeze sisteme de lucru inspiraționale, cu un grad mare de auto-funcționalitate.

02.

Beneficii

Ce obții în urma participării?

   ✓  Construiești un sistem de leadership pentru a rezolva provocări concrete de conducere din propriile organizații.

   ✓  Antrenezi abilități cheie necesare în rolul de lider, primesc know-how, instrumente de lucru și analizează modele
de leadership aplicate în organizații de succes la nivel internațional.

   ✓  Decizii profitabile adoptate pe baza planului construit în training.

   ✓  Optimizezi anumite procese prin adaptarea acestora la contextul actual și antrenarea abilităților personale de adaptare la schimbare.

   ✓  Va crește performanței prin antrenarea de noi competențe pentru administrarea resurselor umane și materiale în contextul actual.

   ✓  Perspective noi de rezolvare a problemelor din experiența colegilor.

   ✓  Claritate prin crearea unei strategii de dezvoltare a departamentului/organizației care ține cont de incertitudine și evoluția domeniului tău.

03.

Testimoniale

04.

Investitie si organizare

Trainer: Lucian Arghire

Cu mai bine de 20 de ani de experiență în susținerea programelor educaționale pentru mediul de afaceri, Lucian a coordonat numeroase proiecte de formare în domeniile leadership, financiar, marketing, antreprenoriat.

Și-a început cariera de consultant în calitate de Local Expert, în cadrul programelor de consultanță strategică ale Uniunii Europene în perioada de pre-aderare a Romaniei (2000-2004). În echipa Brightway a coordonat peste 50 de proiecte pentru optimizarea proceselor operaționale și adaptare la schimbare, în organizații cu expunere la nivel național și internațional.

Cu un simț practic deosebit, Lucian are abilitatea de a adapta modelele academice la realitatea și nevoile companiilor, bazându-se pe experiența sa dobandita de-a lungul anilor în poziții de top management.

Investiție

Investiția este de 590 EUR + TVA. Persoanele fizice primesc discount valoarea TVA. Investiția se recuperează odată cu primele decizii adoptate. 

* Taxa include:
✓ Caietul de lucru, manualul și diploma.
✓ Prânz & coffee breaks.

Desfășurare

Cursul se desfășoară în București, timp de 2 zile, în perioada 28-29 Martie, între orele 09:00-18:00.
05.

Formular de inscriere

Date de contact
Nume si Prenume
Companie
Pozitie ocupata
Telefon
E-mail
Oraș
Adresa
Datele companiei
Persoana fizica
Persoana juridica
Selecteaza numarul de persoane inscrise:
Declar ca sunt de acord cu colectarea datelor mele cu caracter personal (conform GDPR) de catre Brightway® (Inspire Business Solutions SRL) in scopul utilizarii acestora in procesul de inscriere si pentru buna desfasurare a activitatii.
Doresc sa primesc noi informatii privind evenimentele viitoare, ofertele disponibile si alte oportunitati de dezvoltare personala si profesionala.
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Leadership strategic - București