Echipa Brightway®

Luciana Adam

Marketing Manager

01.

Profil

Creativa si dornica de a descoperi lucruri noi, Luciana a preluat departamentul de Marketing din cadrul companiei noastre.

Avand abilitati excelente de comunicare si intelegere, Luciana gandeste si implementeaza strategii si asigura o comunicare eficienta si relevanta intre companie si clienti sau parteneri.

In timpul liber, prefera plimbarile in natura, vizionarea documentarelor si implicarea in activitati de voluntariat dedicate copiilor. Luciana a practicat timp de 8 ani volei de performanta, la clubul Axiopolis Cernavoda.

02.

Studii

2017-2020: Facultatea de Marketing, Academia de Studii Economice din Bucuresti

2020-2022: Master in Managementul Marketingului, Academia de Studii Economice din Bucuresti

03.

Experienta 

  • Luciana si-a inceput activitatea in domeniul marketingului inca din perioada liceului, participand activ la crearea si implementarea campaniilor online pentru diferite proiecte umanitare.
  • A continuat aprofundarea cunostintelor in cadrul Facultatii de Marketing, in paralel explorand diferite arii ale marketingului prin parteneriate cu agentii din Bucuresti, dar si prin participarea in proiecte sustinute de Academia de Studii Economice.
  • La 22 de ani a preluat coordonarea departamentului de marketing in cadrul unui trust de presa.
  • In prezent, Luciana are experienta in B2B & B2C marketing, comunicare, design, reusind sa realizeze campanii de succes in diferite industrii: publicitate, media, organizatii non-profit, evenimente, vanzari.
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Luciana Adam