Improvizație și gândire creativă

DESPRE TRAINING

În ce constă trainingul de Improvizație și gândire creativă?

Trăim într-o lume în care siguranța și predictibilitatea pe termen lung încep să nu mai fie regăsite în niciun domeniu de activitate. În acest context, adaptabilitatea la nivel personal și profesional, flexibilitatea, creativitatea, devin abilități cheie pentru obținerea performanței. Te invităm să descoperi arta improvizației în cadrul unui antrenament practic și interactiv ce te va ajuta să îți dezvolți aceste abilități în vederea obținerii unor rezultate într-un timp cât mai scurt.

Cui se adresează?

Acest program se adresează tuturor celor care au nevoie de o nouă perspectivă asupra obiectivelor stabilite și a căilor prin care le pot atinge cu succes.

TESTIMONIALE
REZULTATE
Participanți
 

Conștientizarea acțiunilor. O serie de activități de conștientizare pentru a genera schimbări interioare.

Comportamente noi. Exerciții practice pentru a transforma un nou comportament într-o obișnuință.

Creativitate în gândire. Un set de instrumente de gândire creativă care pot fi aplicate atât în proiectele individuale, cât și alături de o echipă.

Adaptabilitate. O strategie de valorificare a creativității în funcție de stilul de gândire adoptat.

Dovadă socială. Diplomă de participare, care confirmă parcurgerea programului de improvizație și gândire creativă și nivelul de cunoștințe dobândit, eliberată de una dintre cele mai recunoscute companii de training de pe piață.

Organizație
 

Abordări noi. Modalități noi și creative de a construi un proiect în echipă cu resurse limitate.

Inovație. Tehnici de implementare a unui proces de inovație în cadrul echipei pentru obținerea de noi idei și generarea unui plus de productivitate.

Schimbarea perspectivei. Tehnici eficiente de schimbare a perspectivei asupra unei situații și rolurile strategice din fiecare echipă.

Provocări personale. Perspective noi și învățare experiențială pentru optimizarea proiectelor ce conduc la economie (umană, timp) și investirea resurselor salvate în alte activități cheie.

Dovadă socială. Conștientizarea și asumarea de către participanți a rolului de lider, pachetul de beneficii pe care aceștia îl primesc din partea organizației devenind o investiție și nu doar un cost.

IMAGINI DE LA
ULTIMELE EVENIMENTE BRIGHTWAY
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Improvizație și gândire creativă