Comunicare în contextul actual utilizând PCM®

01.

Despre Training

✓ Trainingul se desfășoară în sesiuni de câte 4 ore, în zilele 6, 7, 8 - 13, 14, 15 Martie (09:00-13:00).
✓ Participanții primesc teme de implementare de la o sesiune la alta.
✓ Păstrăm stilul de livrare interactiv prin învățare experiențială. Energia pozitivă și simțul umorului fac totul mai ușor de gestionat.

De ce este util trainingul PCM® ?

În fata unei amenințări, oamenii au reacții emoționale și utilizează mai mult decât de obicei zonele corespondente creierului reptilian și sistemului limbic (reacții instinctive luptă/fugi/îngheață), mai degrabă decât neocortextul (gândirea rațională). Pandemia a pus un reflector pe comportamentele emoționale și ne-a oferit răgazul de a conștientiza cât de important este să ne cunoaștem pe noi, să ne înțelegem tiparele de gândire și să construim relații sănătoase cu cei din jur.

PCM® este o metodologie pentru analiza personalității ce a fost creată de Taibi Kahler, pe baza a peste 40 de ani de cercetare, modelul fiind validat de aproximativ 1 milion de profile completate. Metodologia PCM® folosește instrumente practice, care pot fi utilizate în interacțiunea cu o persoană, pentru a-i determina în timp real trăsăturile de personalitate, nevoile psihologice, comportamentul sub stres și factorii motivaționali care îi ghidează alegerile în contextul actual.

Trainingul PCM® te ajută să adresezi nevoia de conectare a oamenilor din momentul actual, îți oferă tehnici de comunicare pentru a menține ridicat nivelul de motivare al colegilor și instrumente pentru a fi persuasiv în relația cu partenerii de business.

02.

Beneficii

Ce obții în urma participării la trainingul de PCM®?

✓ Conștientizezi arhitectura personalității tale, îți înțelegi comportamentele și tiparele de gândire.
✓ Înveți cum te poți automotiva și cum îi poți ajuta pe alții să gestioneze emoțional schimbările actuale și să se adapteze la noi moduri de lucru.
✓ Aplici tehnici pentru a realiza profilul de personalitate al unei persoane în timp real, observând limbajul verbal, nonverbal și paraverbal al acesteia.
✓ Primești instrumente pentru a te conecta mai ușor cu cei din jur și pentru a-ți face ideile/mesajele auzite în contextul actual.
✓ Te antrenezi să utilizezi strategii de motivare adaptate nevoilor psihologice ale persoanelor din echipa ta.
✓ Înveți cum să diminuezi numărul conflictelor în comunicarea cu partenerii de business și familia.
✓ Descoperi cum să identifici modul de interacțiune și stilul de management preferate de o persoană.
✓ Primești tehnici de persuasiune care te ajută să fii mai convingător când transmiți un mesaj către partenerii de business.
✓ Înveți într-un mod distractiv cum poți să îți îmbunătățești relațiile cu cei din jur hrănind fiecare tip de personalitate cu nevoia psihologică specifică.
03.

Testimoniale

04.

Investitie si organizare

Trainer: Bogdan Secară

Având o abordare foarte pragmatică a programelor de training pe care le implementeaza, Bogdan are la bază o experiență profesională foarte vastă pe care a obținut-o din contactul nemijlocit cu mediul de business în procesul de promovare și vânzare directă, precum și conducand echipe eterogene de până la 100 de oameni.

Valoarea adăugată a experienței de management la nivel națonal o reprezintă activitatea sa în cadrul proiectelor la nivelul Europei de Est: coaching si mentoring pentru echipe de middle management, obtinerea calificativului “Proficiency“ pentru GM ș desemnarea ca parte a grupului international High Potential al unei mari companii multinationale. (vezi profilul complet la Bogdan Secară - Senior Trainer)

Investiție

Investiția este de 500 EUR + TVA. Persoanele fizice primesc discount valoarea TVA. Investiția se recuperează odată cu primele procese de lucru optimizate în urma cursului.  

* Taxa include:
✓ Profilul de personalitate PCM® precum și caietul de lucru în format electronic.
✓ Asistență 3 luni după finalizarea trainingului (e-mail/telefonic/întâlniri online).
✓ Teme de implementare săptămânale pe e-mail în timpul celor 3 luni de asistență.

Desfășurare

Trainingul se desfășoară online, pe Zoom, în sesiuni de câte 4 ore, în zilele de 6, 7, 8 - 13, 14, 15 Martie (09:00-13:00).

05.

Formular de inscriere

Date de contact
Nume si Prenume
Companie
Pozitie ocupata
Telefon
E-mail
Oraș
Adresa
Datele companiei
Persoana fizica
Persoana juridica
Selecteaza numarul de persoane inscrise:
Declar ca sunt de acord cu colectarea datelor mele cu caracter personal (conform GDPR) de catre Brightway® (Inspire Business Solutions SRL) in scopul utilizarii acestora in procesul de inscriere si pentru buna desfasurare a activitatii.
Doresc sa primesc noi informatii privind evenimentele viitoare, ofertele disponibile si alte oportunitati de dezvoltare personala si profesionala.
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Comunicare în contextul actual utilizând PCM®