Trainer Coordonator Cătălina Măriuța - Brightway

Cătălina Măriuța

Trainer Coordonator

Profil

Cu o abordare creativă ce facilitează procesul de conștientizare și soluțiile out of the box, Cătălina reușește să-i facă pe oameni să se deschidă și să identifice care sunt cauzele dificultăților pe care le întâmpină. Este interlocutorul ideal pentru echipele sau managerii care întâmpină blocaje ori doresc să se descopere mai mult pe sine pentru a-și clarifica direcția în care vor să se îndrepte. Este trainer acreditat ANC și susține programe de training în domeniile: vânzări, leadership, managementul schimbării, comunicare, lucru în echipă, managementul stresului și optimizarea proceselor de business.

Experiență

  • Cătălina are peste 15 ani de experiență în care a ocupat poziții cheie de management, în companii din domenii ca: transport, agrobusiness, consultanță, training.
  • Are experiență internațională de training, susține programe de coaching adresate persoanelor din middle și top management în limbile franceză și engleză și a dobândit certificările NLP Practitioner, Master și Coach. De asemenea este acreditată pentru utilizarea instrumentelor de analiză a personalității, Persolog.
  • De-a lungul carierei a coordonat echipe și proiecte în domenii precum cel financiar, în marketing, comunicare, negociere sau vânzări și a susținut peste 6.000 de ore de training și 2.500 de sesiuni de coaching.
  • A dezvoltat un program de training de leadership experiențial Brightboss® - First Time Manager, pe care l-a implementat cu succes la companii ca: BNP Paribas, Enel, Deichmann, Ivatherm, Petrom, Renault, UPC, Zentiva.
ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Cătălina Măriuța