Trainer Mihai Arghire - Brightway

Mihai Arghire

Partner & Senior Consultant

Profil

Având capacitatea de a surprinde esența problemelor, Mihai Arghire pune accent pe tehnicile care au aplicabilitate imediată în organizațiile participanților. Prin metode creative de lucru, transformă training-urile și programele de coaching pe care le implementează într-o adevărată provocare a depășirii barierelor personale. Mihai aduce un plus de valoare programelor susținute îmbinând istoricul și experiențele sale de business în pozițiile de angajat, manager de echipă, antreprenor și consultant, cu o cunoaștere foarte bună a economiei locale care îl ajută să ofere soluții concrete problemelor pe care le au participanții.

Studii și specializări

Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori (ASE București)

Master - Finanțe și piețe de capital (ASE București)

Certificare Points of You® coaching tools.

Experiență

  • Mihai și-a început cariera în domeniul vânzărilor, activând în diverse industrii: asigurări, publicitate, IT, sport & fashion.

  • Are o experiență complexă în managementul procesului de vânzare, în principalele forme de existență ale acestuia: business to business, retail, către International Key Accounts, prin canale de distribuție, online.

  • A coordonat departamente de vânzări, marketing & comunicare, dar și companii în etapele start-up și scale-up, în cadrul cărora s-a remarcat prin obținerea de performanțe deosebite.

  • În poziția de consultant/trainer are peste 9000 de ore de training livrate și 11 proiecte pentru optimizarea proceselor de business finalizate cu succes.

  • Este specializat în crearea design-ului programelor de training folosind simulări de business și metode de învățare experiențială pe următoarele teme: vânzări, negociere, leadership, comunicare, lucru în echipă.

  • În echipa Brightway® gestionează programe complexe și asigură implementarea soluțiilor care oferă cele mai bune rezultate pentru clienți.
ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Mihai Arghire