Prezentări de impact

01.

Despre Training

✓ Trainingul se desfășoară în în zilele 7 & 8 iunie, în intervalul 09:00 - 18:00, în București.
✓ Păstrăm stilul de livrare interactiv prin învățare experiențială: energia pozitivă și simțul umorului fac totul mai ușor de gestionat.

 

De ce este util trainingul Prezentări de impact?

A vorbi în fața unui public îi face încă pe mulți oameni să se simtă stresați și îngrijorați, neștiind dacă vor reuși să se descurce. Vestea bună este că există pași pe care toată lumea îi poate urma pentru a crea și livra prezentări de impact. În cadrul acestui training, te vei antrena pentru a susține o prezentare învățând experiențial.

Vei primi un set de instrumente esențiale pentru a structura o prezentare, vei participa la exerciții urmate de feedback și vei descoperi ingredientele unei prezentări memorabile, dar și  tips & tricks de la trainer.

Acest training se adresează celor care doresc să susțină un discurs public într-o manieră desăvârșită, să învețe să construiască modalități interesante de susținere a prezentărlor sau să transmită un mesaj de impact. Indiferent de funcție sau domeniu, abilitățile de comunicare sunt esențiale pentru a putea performanțe!

02.

Beneficii

Ce obții în urma participării la trainingul Prezentări de impact?

✓ Analizezi discursuri memorabile și primești o structură care te ajută să construiești prezentarea în funcție de scop, audiență și nevoile acesteia.
✓ Conștientizezi care sunt mecanismele tale de auto-sabotaj și primești instrumente pentru a le gestiona.
✓ Primești metode prin care poți transmite mesajul tău poți inspira publicul. Analizezi „ingredientele” care pot face prezentarea să strălucească.
✓ Deprinzi anumite abilități cheie pentru a te conecta cu publicul tău. Înveți să interacționezi și să gestionezi feedbackul.
✓ Prin simulări, primești asistență live și recomandări din partea trainerului și a celorlalți participanți.
 
03.

Testimoniale

04.

Investitie si organizare

Trainer: Mihai Arghire

Având capacitatea de a surprinde esența problemelor, Mihai Arghire pune accent pe tehnicile care au aplicabilitate imediată în organizațiile participanților. Prin metode creative de lucru, transformă training-urile și programele de coaching pe care le implementează într-o adevărată provocare a depășirii barierelor personale ale participanților.

Mihai aduce un plus de valoare programelor susținute îmbinând istoricul și experiențele sale de business în pozițiile de angajat, manager de echipă, antreprenor și consultant cu o cunoaștere foarte bună a economiei locale. (vezi profilul complet la Mihai Arghire - Senior Trainer)

Investiție

Investiția este de 400 EUR + TVA. Persoanele fizice primesc discount valoarea TVA. Investiția se recuperează odată cu primele procese de lucru optimizate în urma cursului.  

* Taxa include:
✓ 3 luni suport din partea trainerului după finalizarea cursului (e-mail/telefon/online meetings).
✓ Prânz & coffee breaks.

Desfășurare

Trainingul se desfășoară fizic, în București, pe 7 & 8 iunie 2023, în intervalul 09:00-18:00.

05.

Formular de inscriere

Date de contact
Nume si Prenume
Companie
Pozitie ocupata
Telefon
E-mail
Oraș
Adresa
Datele companiei
Persoana fizica
Persoana juridica
Selecteaza numarul de persoane inscrise:
Declar ca sunt de acord cu colectarea datelor mele cu caracter personal (conform GDPR) de catre Brightway® (Inspire Business Solutions SRL) in scopul utilizarii acestora in procesul de inscriere si pentru buna desfasurare a activitatii.
Doresc sa primesc noi informatii privind evenimentele viitoare, ofertele disponibile si alte oportunitati de dezvoltare personala si profesionala.
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Prezentări de impact