Sales Expert Coaching

01.

Despre program

In ce consta programul Sales Expert Coaching?

Pentru ca lumea vanzarilor este mereu in schimbare si provocarile nu inceteaza sa apara, specialistii Brightway® au dezvoltat un program unic de coaching care sa tinteasca in mod particular provocarile care apar in acest domeniu. Atingerea potentialului maxim in activitatea de vanzare tine de modalitatea in care fiecare persoana isi parcurge propria calatorie in interiorul sau si exploreaza emotiile, fricile si punctele forte de acolo.

Un coach specializat si cu experienta in domeniul vanzarilor poate intelege mai bine si pot adresa direct intrebarile potrivite pentru a te sprijini in procesul de descoperire a solutiilor specifice acestei profesii complexe. Totul se intampla in sesiuni unu-la-unu de 50-60 de minute.

Cui se adreseaza?

Programul se adreseaza persoanelor cu experienta in vanzari care au nevoie de o schimbare de perspectiva sau celor care intampina dificultati sau bariere. Totodata, pot accesa programul si persoanele care doresc sa imbunatateasca anumite aspecte in activitatea lor. Fiind un domeniu in continua schimbare, provocarile pot sa apara chiar in cazul persoanelor cu experienta foarte vasta sau care detin pozitii manageriale, asa ca nu conteaza nivelul de senioritate.

02.

Testimoniale

03.

Rezultate

Participanti

 

Obiective Reale. Cu toate ca auzim despre obiective mai mereu, stabilirea unor obiective personale REALE este dificila, dar extrem de importanta pentru obtinerea rezultatelor. Sparge obiceiurile nesanatoase si construieste-ti pasii catre reusita!

Identificarea dificultatilor. Este momentul oportun pentru a aloca timp dedicat in care sa analizezi provocarile, blocajele si elementele pe care doresti sa le imbunatatesti la tine.

Explorarea emotiilor si gandurilor. Credintele si trairile noastre ne influenteaza actiunile la fiecare pas. Constientizarea si intelegerea lor este esentiala pentru performanta.

Descoperirea punctelor forte. Explorarea propriei persoane duce la descoperiri uneori dificile, alteori minunate, care te ajuta sa iti gasesti echilibrul personal si sa faci performanta in vanzari.

Individualitate. Sesiunile de coaching 1:1 produc cresterea, schimbarea sau imbunatatirea propriei persoane. Coachul este antrenorul tau personal care te acompaniaza in calatoria catre performanta in vanzari.

Organizatie

 

Dezvoltarea oamenilor. Dezvoltarea fiecarui membru al echipei inseamna cresterea organizatiei. Vei obtine o echipa de vanzatori asumati si maturi emotional.

Imbunatatirea relatiilor cu partenerii/echipa. Oamenii echilibrati construiesc in jurul lor relatii functionale si prospere. A fi bine cu propria persoana inseamna a fi bine cu ceilalti, deopotriva clienti si colegi.

Decizii mai bune. Compania castiga timp si resurse prin optimizarea deciziilor pe care oamenii le iau si evitarea greselilor. O singura decizie corecta inseamna pentru companie recuperarea investitiei.

Gestionarea schimbarilor. Un coach sustine echipele care trec prin perioade de tranzitie in care adaptabilitatea la noi contexte poate genera dezechilibre.

Dezvoltare organizationala sustenabila. Cresterea unei companii trebuie consolidata de cresterea oamenilor cheie din echipa. Coach-ul te poate ajuta sa construiesti un nucleu dur al echipei.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Sales Expert Coaching