Tehnici de vânzare în contextul actual

01.

Despre Training

Rămânem în siguranță și încetinim răspândirea virusului!
✓ Trainingul se desfășoară online, în patru sesiuni a câte 4h, pe parcursul a 4 zile, 10, 11, 14 și 15 Martie, în intervalul 09:00-13:00.
✓ Participanții primesc teme de implementare de la o sesiune la alta.
✓ Păstrăm stilul de livrare interactiv și fun prin învățare experiențială: chiar și în vremuri mai dificile, simțul umorului și energia pozitivă fac totul mai ușor de gestionat.

De ce este util un training de vânzări în contextul actual?

Trecem printr-un moment cu care omenirea nu s-a mai confruntat. Nimeni nu știe cum va arăta viitorul, iar prezentul nu arată așa cum ne-am fi imaginat acum câteva luni. Schimbările generate de răspândirea coronavirusului au transformat modul prin care putem interacționa cu ceilalți.

Trainingul Tehnici Practice de Vânzare are ca scop perfecționarea abilităților de vânzare și comunicare cu potențialii/actualii clienți în condițiile actuale. Te invităm să privești prezentul ca pe o oportunitate ce accelerează transformările pozitive, un moment în care oamenii sunt mai deschiși la schimbare.

Hai să identificăm împreună soluțiile potrivite prin care îți poți securiza/dezvolta portofoliul de clienți!

02.

Beneficii

Ce obții în urma participării?

   ✓ Strategii pentru adaptarea procesului tău de vânzare la schimbările pieței; 
   ✓ Tactici de abordare a diferitelor tipuri de clienți;
   ✓ Tehnici de prezentare persuasivă a produselor și serviciilor oferite;
   ✓ Pași concreți pentru definirea unui set de argumente de vânzare convingătoare;
   ✓ Strategii de efectuare a concesiilor pe parcursul vânzării;
   ✓ Modalități pentru a răspunde obiecțiilor și a comunica în situații dificile;
   ✓ Pârghii pentru a atrage clienți noi;
   ✓ Un manual de implementare pentru a putea pune în practică instrumentele primite;
   ✓ Noi parteneri de afaceri, posibilitatea de a schimba referințe și a încheia parteneriate cu participanții la training.

03.

Testimoniale

04.

Investitie si organizare

Trainer: Mihai Arghire

Având capacitatea de a surprinde esența problemelor, Mihai Arghire pune accent pe tehnicile care au aplicabilitate imediată în organizațiile participanților. Prin metode creative de lucru, transformă training-urile și programele de coaching pe care le implementează într-o adevărată provocare a depășirii barierelor personale ale participanților.

Mihai aduce un plus de valoare programelor susținute îmbinând istoricul și experiențele sale de business în pozițiile de angajat, manager de echipă, antreprenor și consultant cu o cunoaștere foarte bună a economiei locale. (vezi profilul complet la Mihai Arghire - Senior Trainer)

Investiție

Investiția este de 350 EUR + TVA. Persoanele fizice primesc discount valoarea TVA. Investiția se recuperează odată cu primele procese de lucru optimizate în urma cursului.  

Desfășurare

Trainingul se desfășoară online în sesiuni de câte 4 ore, în zilele de 10, 11, 14 și 15 Martie, între orele 09.00-13.00.

Toți angajații companiei noastre sunt vaccinați împotriva virusului SarsCov2, dar cu toate acestea luăm toate măsurile de siguranță pentru a ne asigura că nu există niciun  risc pentru participanți. Indiferent de stadiul vaccinării participanților, testarea împotriva virusului, distanțarea socială și măsurile de igienizare vor fi respectate întocmai. 

 

05.

Formular de inscriere

Date de contact
Nume si Prenume
Companie
Pozitie ocupata
Telefon
E-mail
Oraș
Adresa
Datele companiei
Persoana fizica
Persoana juridica
Selecteaza numarul de persoane inscrise:
Declar ca sunt de acord cu colectarea datelor mele cu caracter personal (conform GDPR) de catre Brightway® (Inspire Business Solutions SRL) in scopul utilizarii acestora in procesul de inscriere si pentru buna desfasurare a activitatii.
Doresc sa primesc noi informatii privind evenimentele viitoare, ofertele disponibile si alte oportunitati de dezvoltare personala si profesionala.
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Tehnici de vânzare în contextul actual