14 October 2015

In contextul in care in Romania se inregistreaza, la ora actuala, aproape 51.000 de IMM-uri active, avand o pondere de 9% din numarul total de firme si contribuind la valoarea adaugata totala in proportie de 24,5%, sectorul reprezentat de Intreprinderile Mici si Mijlocii constituie un punct fierbinte pe agenda politicilor guvernamentale si europene de relansare a mediului de afaceri.
In aceeasi linie, atat statul cat si mediul privat propun noi instrumente si masuri pentru stimularea infiintarii de start-up-uri, ca parte a strategiei de crestere a culturii antreprenoriale romanesti.

Ambele subiecte vor fi dezbatute pe larg in cadrul conferintei “Business Challenge. Dinamizarea sectorului IMM-urilor si provocarile antreprenoriatului”, semnata BusinessMark, ce va avea loc pe 15 octombrie 2015, in Bucuresti, Hotel Raddison Blu.

Printre specialistii care vor discuta despre aceste problematici se numara:
Anca-Laura Ionescu, Secretar de Stat, Ministerul Energiei, Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de afaceri
Florin Jianu, Presedinte, Patronatul Tinerilor Intreprinzatori, fost Ministru pentru IMM, mediu de afaceri si turism
Cristian Parvan, Secretar General, Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania
Peter Barta, Presedinte, Fundatia Post-Privatizare, antreprenor, Business angel
Ramona Ivan, Director, Directia Relatii Externe si Finantari Structurale, CEC Bank si Presedinte, Comisia pentru Fonduri Europene, Asociatia Romana a Bancilor
Reprezentant Ministerul Fondurilor Europene
Radu Ionescu, General Manager, Docentris
Alina David, Tax Manager, PKF Finconta
Bogdan Tudor, Founder & CEO, Class IT Outsourcing
Marius Ghenea, Antreprenor si business angel
Tudor Constantinescu, Antreprenor, Fondator Chocolat
Octavian Badescu, Fondator, SameDay Courier
Doina Vilceanu, CMO, ContentSpeed
Dragos Popescu, Managing Partner, Diagma
Mike Costache, Business angel, CEO, Chargeback Armor
Doina Cepalis, Fondator si Director General, Te-Rox Prod

Evenimentul se bucura si de un workshop interactiv sustinut de Marius Ghenea si Dragos Popescu: iBusinessTestDrive. Workshop-ul se va desfasura pe platforma de simulare BusinessDrive , care va antrena participantii intr-un exercitiu decizional eminamente practic.
Eveniment organizat cu sprijinul CCIFER.
Parteneri: CEC Bank, PKF Finconta, Kyocera, World Class si Selfie Fun.

Evenimentul are drept parteneri media: Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Start Ups, DeBizz, Legal Magazin, Learn & Go, 4 Career, Revista Valoare, Transilvania Business, Roportal.ro, Bucuresteni.ro, MLM News, Femei in afaceri.ro, Economia Online, Business Woman, Think Business.ro si Antreprenorinromania.ro.
Pentru detalii si inscrieri, acceseaza www.business-mark.ro sau contacteaza (+40 ) 021 313 98 19, adresele de e-mail mihaela.ciobanu@business-mark.ro , office@business-mark.ro.

Despre BusinessMark
BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B, oferind clientilor sai modele de dezvoltare complexe, conectandu- i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.
Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

Tagged , , |

Adauga un comentariu

 

 

 

 

Blue Captcha Image
Refresh

*